top of page

Koplaan töihin – Kouvolan Pallonlyöjät hakee uutta junioripäällikköä


Kouvolan Pallonlyöjät on tunnettu ja arvostettu seura. Koplan jätkien piikkikengät ovat raastaneet pesäpallokenttiä jo vuodesta 1931. Pitkä historia näyttäytyy rehtinä urheiluasenteena seuran perinteissä, pelaajissa ja kannattajissa. KPL:n väki voi ylpeänä sanoa, että kaikki mustaa ja keltaista tunnustavat ovat yhtä suurta perhettä.

KPL on 2010-luvulla kehittynyt yhdeksi suurimmista pesäpalloseuroista. Edustusjoukkue pelaa vuodesta toiseen Superpesiksen kärkikahinoissa ja junioritoimintamme kehittyy jatkuvasti. KPL palkittiin vuoden pesäpalloseurana kaudella 2017 ja kaudella 2018 KPL:n juniorit olivat historiallisesti kahden parhaan joukossa E-pojista B-poikiin.

Kouvolan Pallonlyöjät etsii uutta päätoimista junioripäällikköä lokakuun alusta alkaen. Junioripäällikkönä aiemmin toiminut Harri Liekola lähtee uusiin työtehtäviin kauden päätyttyä.

– KPL:ssä on mahtava paikka toimia pesäpallon eturivissä. Hyvä ja eteenpäin suuntaava porukka antaa mahdollisuuksia kehittää omaa ja seuran osaamista. Oma elämäntilanne muuttuu sen verran syksyn aikana, että tässä vaiheessa on parempi antaa tilaa seuraavalle. Iso kiitos mainiolle Koplan porukalle, jonka kanssa on ollut hienoa työskennellä, Harri Liekola kertoo.

KPL:n junioripäällikkönä tarvitset pesäpallon lajituntemusta, omaat aiempaa kokemusta lasten ja nuorten liikunnan parissa toimimisesta sekä osaat suunnitella ja organisoida toimintaa. Junioripäällikkö vastaa KPL:n junioritoiminnasta ja sen organisoinnista. Tarkempi työnkuva määritellään haettavan henkilön löydyttyä.

KPL:n junioripäällikön hakuaika on 28.8.–8.9.2019. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, viimeistään lokakuun alussa. Viikoittainen työaika on 37,5 h ja se sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi

Lisätietoja antavat arkisin klo 17.00–18.00: Jyrki Hyttinen (050 329 7333) ja Sari Kade (040 141 7759)

コメント


bottom of page