top of page

Kopla tekee hyvää –hyväntekeväisyysottelu sunnuntaina!


Kouvolan Pallonlyöjien jokakesäinen teemaottelu otellaan tällä kaudella hyväntekeväisyysteemalla.

Kopla tekee hyvää –hyväntekeväisyysottelun lahjoituskohde on Kuusankoskella toimiva lasten ja nuorten psykiatrinen poliklinikka. Ottelun lipputuotoista ohjataan 10% hyväntekeväisyyteen. Yrityksille on myös myyty otteluun lippupaketteja, joista jokaisesta lahjoitetaan 30 euroa lasten ja nuorten psykiatrisen hoidon kehittämiseen. Hyväntekeväisyystempaukseen on lähtenyt mukaan lähes 60 yritystä!

– Olemme täällä lastenpsykiatrialla kiitollisia, että KPL huomioi meitä näin. Työryhmässämme keskustelimme siitä, miten lahjoitusvaroja käytettäisi Kouvolan lastenpsykiatrian yksikössä, kommentoi lastenpsykiatrian yksikön palveluesimies Katariina Savolainen.

– Lahjoitusten avulla hankitaan uuteen aisti-/rentoutushuoneeseen välineistöä. Huonetta käytetään lasten ja perheiden tapaamisiin.

– KPL on vahvaa juniorityötä tekevä seura. Lasten ja nuorten hyvinvointi on meille tärkeä asia. Halusimme löytää lahjoituskohteen juuri Kouvolan alueelta, joten Kuusaalla toimiva poliklinikka oli hyvä valinta. Lahjoituskohde vastaa meidän arvomaailmaamme, kertoo KPL:n hallituksen puheenjohtaja Harri Lehto.

Ottelun aikana tullaan myös julkaisemaan tukku jatkosopimuksia!

Ottelun ympärillä lapsille suunnattua ohjelmaa

Itse ottelun ympärille tullaan rakentamaan lapsille ja nuorille suunnattua ohjelmaa. KSS Energia Areenalle jäähallin edustalle pystytetään tapahtumatori, jossa lapset pääsevät ottamaan KPL-aiheisia kasvomaalauksia ja pomppimaan pomppulinnassa sekä kokeilemaan onneaan OmaSP:n onnenpyörässä.

Kuinka tarkasti pystyt laukomaan salibandypalloa tai kuinka kovaa potkaiset jalkapalloa? Sen pääset selvittämään lajipisteillä, kun salibandyseura Korian Klubi ja jalkapalloseura MYPA saapuvat esittelemään toimintaansa tapahtumatorille!

Tapahtumatorilla on myös myynnissä herkullisia lettuja ja yleisöä viihdyttää lähitaikuutta tekevä taikuri Jukka Varpenius!

Ottelun jaksotauolla kentällä käydään suurta suosiota nauttinut kunnarikisa, jossa kilpailijat pyrkivät juoksemaan kotipesästä kolmoselle mahdollisimman nopeasti.

Osta liput ennakkoon Kopla-Shopista! 

Comments


bottom of page