top of page

Kopla nöyrtyi Vimpelin edessäSarjakärki Vimpelin Veto vei voiton kauden ennätysyleisön (1863) katsojan edessä 0-2 (1-3, 3-5). Kuskin paikalla läpi ottelun ollut Veto vankisti sarjajohtoon ennen juhannustaukoa Matias Rinta-ahon johdolla.


- Tyytyväinen joukkueen peliin. Tavoitteena oli lähteä pelaamaan jämäkkä peli ennen juhannustaukoa. Mun mielestä tehtiin se, Rinta-aho kommentoi.


- Sisäpelillisesti eka jakso oli surkea. Ei saatu oikein painetta ja tilanteita. Toisella jaksolla päästiin heti palottomaan ajoon. Sitten kaveri teki viisi ja siinä oli niin sanotusti iso vuori kiivettävänä, KPL:n ykköspalkittu Tommi Mäentausta kertasi.


Avausjaksolla Veto aloitti juoksujen teon toisen aloittavalla, kun jokerikaksikko Jukka-Pekka Vainionpää ja Janne Mäkelä onnistuivat lyömään avauspinnat. Vainionpää lisäsi neljännen aloittavalla johdon 0-3:een ennen kuin KPL sai tasoittavalla kuparisen rikki Ossi Meriläisen lyönnillä. Juoksun tuonut Tommi Mäentausta toi kautta aikojen 20. pelaajana 500. tuodun juoksun. Avausjakson kolmostilanteet 2-6.
Veto avasi toisen jakson vahvasti, kun Matias Rinta-ahon kumura painui takaa läpi ja Veto karkasi 0-3-johtoon. Elmeri Anttila ja Janne Mäkelä löivät vielä lisää löylyä ja tilanteeksi avausvuoron jälkeen 0-5. KPL oli kuitenkin lukemista huolimatta vielä pelissä mukana, kun toisen aloittavalla harhaheitolla KPL kavensi 2-5:een. Ulkopeli terävöityi tästä eteenpäin ja Veto jäi seuraavissa vuoroissa nollille. Neljännen aloittavalla Meriläisen kumura oli laiha lohtu, kun enempää KPL ei saanut aikaan.


KPL siirtyy nyt juhannustauolle ja seuraavan kerran ollaan pelissä mukana tiistaina 28. kesäkuuta, kun KSS Energia Areenalle saapuu klo 18.00 Seinäjoen JymyJussit.

Comments


bottom of page