top of page

Kopla IPV:n vieraaksi ”Meillä on hyviä elementtejä pelissä”KPL:n joukkueiden kausi jatkuu keskiviikkona paikalliskamppailuilla. Superpesis-joukkue matkaa Imatralle ja Ykköspesis-jengi liikahtaa Haminan vieraaksi.


KPL on Superpesiksessä tasaisessa tahdissa sarjan kärkipäässä. Pelinjohtaja Iiro Haimi tietää, että vastus kovenee parista edellisestä kierroksesta, josta KPL nappasi täydet pisteet Koskenkorvalta ja Kankaanpäältä. IPV kävi Jäämeren tuplalla hakemassa täydet pisteet KeKiltä ja PattUlta. IPV on sarjassa yhdeksäntenä ja taistelee viimeisestä pudotuspelipaikasta. Pudotuspeliviivaan joukkueella on matkaa kuusi pistettä.

-IPV on pelannut viime aikoina hyvin. Pitää varautua siihen, että heillä on henki päällä ja meidän pitää olla valmiina kovaan vääntöön. Fiksusti pitää pelata, läpi ei saa päästää, Haimi pohtii.

Sisäpelissä KPL on viime peleissä mennyt kärjellä Tommi Mäentausta - Patrik Vartama - Matti Saukko. Haimi on tyytyväinen kärjen pelin kehittymiseen. Kotiuttajaosastolla Ossi Meriläinen on pelannut vahvasti ja kotiuttanut monipuolisesti.


-Meillä on hyviä elementtejä pelissä. Sisäpelissä on saatu tilannemäärät ihan ok tasolle.


Koplan kokoonpanosta Teemu Nikkanen on toipilaana sivussa vielä keskiviikon ottelusta.Comments


bottom of page