top of page

Kolmen kotiottelun viikko käytiin tiistaina IPV:tä vastaan


14.7.2020/HL

Sarjakärjessä puhtaalla pelillä painava KPL saa tällä viikolla KSS Energia Areenalle isännöitäväksi kolme ottelua. Tiistaina vastaan saapuu Imatran Pallo-Veikot, joka on aloittanut kauden vaihtelevasti. IPV on saalistanut neljästä ottelusta neljä pistettä.

Joukkueet kohtasivat kesäkuussa ennen sarjakauden alkua kahdesti. IPV oli molemmilla kerroilla vahvempi ja saapuu varmasti Kouvolaan voitonhimoisena. IPV niisti avauskierroksella Joensuussa JoMan ja sai sunnuntaina toisen voittonsa Manse PP:n kustannuksella. IPV on ollut ulkopelissä suhteellisen hyvä, mutta tuskaa on tuottanut sisäpelin ponnettomuus. Joukkue on tehnyt vasta 18 juoksua, joten pelinjohtaja Jyrki Vallella riittää pohdittavaa sisäpelin aukaisemiseksi.

KPL on ollut otteluiden aluissa erinomainen. Joukkue on onnistunut laajalla rintamalla ja paluun pelikentille tekevä Toni Laakso tuo KPL:lle jälleen yhden hyvän lisän kokoonpanon pyörittelyyn. Laakso ei ole vielä tällä kaudella pelannut otteluakaan.

Tilastokärjet, KPL 5 ottelua

Lyöjätilasto

 1. Jere Dahlström 0+14 2. Juho Hacklin 0+9 3. Sasu Toikka 1+6

Etenijätilasto

 1. Tommi Mäentausta 12 2. Santeri Löppönen 9 3. Matti Saukko 7

Kärkilyöntilasto

 1. Tommi Mäentausta 31 2. Juho Hacklin 27 3- Sasu Toikka 26

Tilastokärjet, IPV 4 ottelua

Lyöjätilasto

 1. Juho Toivola 0+7 2. Sami Partanen 0+5 3. Mikko Kosonen 0+2

Etenijätilasto

 1. Teemu Nurmio 4 Joona Sikiö 4 3. Tuomas Jussila 3

Kärkilyöntilasto

 1. Sami Partanen 19 Tuomas Jussila 19 Teemu Nurmio 19

OP Kymenlaakso ja Hope Kouvola järjestävät reppukeräyksen

Tiistain otteluisäntänä on OP Kymenlaakso, joka tarjoaa omistaja-asiakkailleen 100 pääsylippua ja juomapullon otteluun. Etu koskee vain OP Kymenlaakson osamistaja-asiakkaita. Etu löytyy OP-mobiilista ja se tulee käyttää vasta lipunjakopisteellä. Lippujen jako tapahtuu teatterin portilla klo 16.45 alkaen. Vapaalipulla pääsee ilmaiseksi kolmospuolen betonikatsomoon.

Ottelussa järjestetään myös yhteistyössä OP Kymenlaakson ja Hope Kouvolan kanssa reppu- ja penaalikeräys kaikilla sisääntuloporteilla. Tuo oma reppusi tai penaalisi lahjoitettavaksi vähävaraisten perheiden koulutietään aloittaville lapsille Kymenlaakson alueella.  Lisätietoja OP Kymenlaakson Facebook-sivuilta.

Lisätietoja otteluun saapumisesta

Näillä korteilla ja lipuilla pääset sisään ENNEN OTTELUN ALKAMISTA:

 1. Klubikortilla tai -lipulla vain Ässätornin portilta

 2. Kannattajakortilla mistä tahansa portista. Huomioithan kuitenkin, että sisään tulee saapua oman katsomolohkon portista

Runkosarjan kausikorttilaiset ilmoittavat kortin käytöstä etukäteen. Sisäänkäynti sovitusta portista ja ilmoittamalla nimi lipunmyynnissä.

Lehdistökortilla etukäteen ilmoittautumalla. Sisäänkäynti sovitusta portista ja ilmoittamalla nimi lipunmyynnissä.

Aiemmin ostetun avoimen kertalipun käytöstä ilmoitetaan etukäteen toimistolle pelipäivää edeltävänä päivänä klo 12:00 mennessä. Lippu vaihdetaan nimilistan mukaan otteluun tultaessa lipunmyynnissä ottelukohtaiseen lippuun.

Netistä ostettu kertalippu 15 / 5 € otteluun. HUOM! Varmista lipusta katsomon sisäänkäynti.

Portilta ostettu lippu 20 / 10 €

Näillä korteilla ja lipuilla pääset sisään OTTELUN ALETTUA, jos katsomolohkoissa on tilaa:

 1. Seurakortit (talkoo-, vetäjä- ja junnukortit)

 2. PPL:n vapaakortit (mm. tuomarikortit)

 3. Aiemmin ostetut avoimet (ei ottelukohtaiset) kertaliput.

Tulethan otteluun hyvissä ajoin, niin vältät jonottamisen. Erityisesti terassikatsomoon saapuessa kirkas kesäsää hankaloittaa lippujen lukemista ja saattaa aiheuttaa jonojen muodostumista.

Muistutus, että AVI:n määräysten mukaan lohkojen välillä ei voi liikkua. TARKISTA aina ennen otteluun saapumista, mikä on sinun kortin tai lipun sisäänkäynti. Näin vältät ylimääräisen lenkkeilyn ennen ottelun alkua.

Tervetuloa KSS Energia Areenalle!

Comments


bottom of page