Kiteeltä tuomisina pelkkää kokemusta


Kiteen Rantakentällä nähtiin sateisista sääennusteista huolimatta sekä lopulta aurinkoinen että runsasjuoksuinen kamppailu, jonka kotijoukkue vei nimiinsä 2 – 0 (8-4, 4-2). KPL ei saanut parasta itsestään irti ottelussa, kun taas Kitee osoitti ennakkoluulottomalla pelillään miksi se on alkukaudesta ollut ennakkoarvioita huomattavasti vahvempi.

KPL sai otteluun lentävän lähdön Matti Latvalan tappikumuralla ja Juho Hacklinin kakkosrajavedolla, mutta KiPa iski kahta kauheammin takaisin. Ensin Ville Liukku löi kumurallaan Hannes Pekkisen kotiin ja sen jälkeen lyöjäjokeri Sami Mikkolanaho painoi pallon vastustamattomalla lyönnillään maisemiin kakkosluukun päältä neljän juoksun arvoisesti. Jere Dahlström kavensi vielä pelin 5-4:ään Samu-Kalle Varosen hienoisella avustuksella, mutta KiPan vahvasti rullannut sisäpeli siivitti kotijoukkueen jaksovoittoon 8-4.

Toiselle jaksolle Sasu Toikka siirrettiin jokeripaitaan ja Koplan parhaana palkittu Matti Saukko puki räpylän käteen. Kärki laitettiin muotoon Tommi Mäentausta – Saukko – Juho Hacklin. Dahlströmin päivän kolmas kotiutus ja Toni Kohosen upea viistomailalyönti veivät KPL:n taas hetkeksi johtoon, mutta sen jälkeen sisäpelin osalta homma menikin tukkeeseen. Vahvasti koko kauden esiintynyt ex-KPL Valentin Ikonen iski keskisaumasta pelin tasoihin ja etenijäjokeri Kasperi Kaksonen näpyllään ja Liukku vielä välilyönneillään jakson loppulukemat 4-2:een.

KPL:n ottelut jatkuvat jo perjantaina, jolloin uuden haasteen tarjoaa MansePP Kaupin pesäpallostadionilla. Kotikentälle palataan sunnuntaina, jolloin vieraana on Joensuun Maila.

​TOIMISTON TAVOITAT

Kouvolan Pallonlyöjät ry.
Salpausselänkatu 40, 3. kerros
45100 KOUVOLA

 

Puhelin: 040 358 6719
toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi

​TOIMISTO AVOINNA

Tiistai - perjantai
10:00 - 15:00

Viikonloppuisin
Suljettu

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram