top of page

Kiteeltä tuliaisina maukas voittoKPL:n sitkeä taistelu tuotti tulosta – kaksi pistettä matkaavat Kouvolaan


Ensimmäinen jakso näytti jo ratkeavan kotijoukkue Kiteen Pallon eduksi, kun Lassi Vasaraisen tulinen lyönti painui läpi kakkospuolelta kunnarin arvoisesti. Kun vielä Samu Vainikainen löi Vasaraisen kotiin, KiPa johti jo 4-1. KPL kuitenkin taisteli sitkeästi, ja lopulta jakso päättyi tasan 5-5, kun Kopla kimmersi neljännen tasoittavalla kahden juoksun takaa rinnalle.

Toisella jaksolla KPL:n kiri oli vieläkin vahvempi: Jonne Matikaisen hieno kunnari vei Kiteen 4-0-johtoon, mutta Kopla napsi juoksun toisensa perään ja hurjasteli neljännen aloittavalla tilanteeksi jo 4-6. Kitee ei saanut enää tehtyä tulosta tasoittavalla vuorollaan, ja näin Kopla vei ottelun voiton ja kaksi pistettä. Erityisen hyvässä lyöntivireessä olivat kolme juoksua lyönyt Matti Latvala ja peräti kuusi kertaa kotiuttanut Patrik Wahlsten.

KPL:n kausi jatkuu tiistaina 18.7. Hyvinkäällä Tahkoa vastaan. KSS Energialla pelataan jälleen perjantaina 21.7. Silloin Pallonlyöjien vieraaksi saapuu hallitseva mestari ja sarjaa johtava Vimpelin Veto. Ottelu alkaa kello 18.コメント


bottom of page