top of page

Kiipeä huipulle Kouvolassa – Yhteishaku Kouvolan Urheiluakatemiaan on käynnissä!


Oletko kiinnostunut kehittymään pesäpalloilijana? Onko tavoitteenasi pelata Superpesistä? Kouvolan Urheiluakatemia haluaa auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Opiskelu

Kouvolan Urheiluakatemia mahdollistaa harjoittelun kaikissa Kouvolan toisen asteen oppilaitoksissa (lukiot ja ammattiopistot), Iitin lukiossa ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa. Mukana olevat oppilaitokset vastaavat akatemiaurheilijoiden opintojen suunnittelusta ja opinto-ohjauksesta yhdessä urheiluakatemian kanssa.

Harjoittelu

Akatemiaurheilijat osallistuvat pesäpalloharjoituksiin koulun työpäivinä maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Harjoitukset pidetään Kuntotalolla, KSS Energia-areenalla ja Kouvolan jäähallin harjoitustiloissa Kouvolassa. Lisäksi tiistaisin on mahdollista osallistua iltapäiväharjoitukseen Hyypiä-areenalla Kuusankoskella, lukujärjestyksen niin salliessa. Akatemiaurheilijalla on mahdollisuus osallistua iltaisin KPL:n harjoituksiin, mutta tämä ei velvoita urheilijaa sitoutumaan seuraan. Valmentajana akatemiassa toimii KPL:n Superpesisjoukkueen pelaaja Anssi Lammila. Harjoitusten kokonaissuunnittelusta vastaa KPL:n valmennuspäällikkö Juuso Ilander.

Hakeminen urheiluakatemiaan

Kouvolan Urheiluakatemiaan haetaan vuosittain yhteishaun yhteydessä erillisellä hakulomakkeella. Lomakkeen saat urheiluakatemian toimipisteestä, akatemian internetsivuilta tai koulun opinto-ohjaajalta. Haku lukuvuodelle 2019–2020 päättyy 12.3.2019 klo 16.00. Hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen Ilmarinkuja 3, 45100 Kouvola.

Yhteystiedot ja tiedustelut:

Akatemiajohtaja Timo Pahkala: 040 354 2530, timo.pahkala@kymli.fi

Valmennuspäällikkö Juuso Ilander 040 758 8856, juuso.ila@gmail.com

Anssi Lammila: 040 527 0086, anssi_la@hotmail.com


Comments


bottom of page