top of page

Keskiviikkona odotettu kärkikamppailu!

Päivitetty: 22. kesäk. 2022


Kouvolan Pallonlyöjät saa keskiviikkona vieraaksi Vimpelin Vedon. Ottelu alkaa klo 18.00!


  • Liput: 17/12/5 €, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi (lipunmyyntipisteet: jäähallin sisäänkäynti, teatterin lipunmyynti ja Ässä-tornin lipunmyynti)

  • Liput verkkokaupasta ennakkoon


Sarjan kärjessä porskuttava ViVe on napannut 28 pistettä 11 ottelusta. Joukkueet kohtasivat 12. kesäkuuta Vimpelin Saarikentällä. ViVe voitti ottelun lopulta selvästi 2-0 (4-1, 2-0). KPL-voiton jälkeen Veto on kohdannut kahdesti Kempeleen Kirin. Varsinkin vieraskentällä pelattu ottelu oli vetolaisilta hieno esitys.


KPL on saanut pienen notkahduksen jälkeen pelin juonesta kiinni ja lukkari Elias Pitkänen on ollut tärkeässä roolissa, kun KPL on palannut voittojen tielle. Sunnuntaina Joensuussa KPL osoitti vahvuutensa, kun se mätki voiton 0-2 (1-3, 2-4).


Keskiviikon ottelusta on luvassa äärimmäisen laadukas pesäpalloilta. KPL haluaa varmasti kotikentällään näyttää parastaan.


Seuraa heitä:

Numerot kaksi Matti Saukko ja Mikko Kanala. Molemmat pelaajat ovat monipuolisia, mutta hyvin erityyppisiä pelaajia. Saukko sijoittaa palloa, Kanala lyö palloa yli 180 km/h laitoihin. Pelin kannalta olennaisen ykkös-kakkosvaihdon pelurit ovat hoitaneet kiitettävästi. Saukko 80 % ja Kanala 76 % varmuudella.


Tervetuloa nauttimaan huippupesiksestä!


Pub Old Tomin jälkipeleissä: Tommi Mäentausta
Kommentare


bottom of page