top of page

Keskiviikkona isketään ratkaisu – kumpi etenee välieriin?


Kouvolan Pallonlyöjät ja Kiteen Pallo pelaavat keskiviikkona ratkaisevan kolmannen puolivälierän klo 16.30 alkaen KSS Energia Areenalla. Pelin henki on selvä, voittaja etenee välierin Joensuun Mailan pariksi, häviäjän kausi päättyy.

  1. Osta liput klo 14 mennessä täältä

  2. Lippuja myynnissä kaikilla sisääntuloporteilla

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella neljästi. Molemmat joukkueet ovat olleet vahvoilla kotikentillään. Puolivälieräavauksessa KPL oli tyrmäävä, sillä 2–0 (10–0, 6–0) voitto ei jättänyt jossitteluille sijaa. Sunnuntaina Kitee pesi kasvonsa kirkkaasti, sillä Rantakentällä KiPa tasoitti ottelusarjan 2–0 (3–2, 6–4) voitolla.

– Jännittävä peli edessä. Kaksi erilaista peliä on pelattu. Kotikentällä meillä nousee pomppu paremmin ja uskon, että myös keskiviikkona tehdään tilannetta ja lyödään tarvittavat juoksut. Kitee sai sunnuntaina vaihtoja jopa helposti, omaa peliäni pitää teristää vaihtotilanteissa, ykkösvahtina pelaava Valtteri Luoma miettii.

Anssi Lammila on Luoman parina etukentällä


KPL on päässyt pelaamaan molemmat pudotuspelit samalla kokoonpanolla. Kokoonpanosta ovat olleet pois jokerietenijät Ville Pesu ja Santeri Löppönen. Kitee koki kovan kolahduksen sunnuntaina, kun Samu-Kalle Varosen eturistiside meni poikki pelin lopussa. Varosen kausi päättyi ikävästi kesken kaiken.

– Ulkopelissä Samu-Kalle on mielestäni yksi parhaimmista koppareista, joten siihen jättää loven. Sisäpelissä Kitee on pelannut kärjestä hyvin, eikä poissaolo siihen juuri vaikuta, Luoma kertoo.

– Mulla on luottavainen olo, että hoidetaan homma kunnialla, Luoma päättää.

Tilastokärjet:

Lyöjätilasto: Jere Dahlström 0+7 (4.) Sami Mikkolanho 0+3 (11.)

Etenijätilasto: Tommi Mäentausta 8 (1.) Joni Lehikoinen 2 (21.)

Kärkilyöntilasto: Juho Hacklin 13 (1.) Tommi Päivinen 11 (13.)

teksti: Harri Liekola kuvat: Vesa Sailio

ความคิดเห็น


bottom of page