top of page

Kesän 2018 pesiskoulut alkavat jo toukokuussa – ilmoita lapsesi mukaan!


Kesän 2018 pesiskoulut alkavat jo toukokuussa.

Pesis menee kylille

Pesis menee kylille-hanke liikuttaa lapsia seitsemällä kyläkeskuksella. Mukana ovat Inkeroinen, Jaala, Kaipiainen, Elimäki, Valkeala, Kausala ja Utti. Pesis menee kylille-hanke soveltuu 5-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Kyläpesis on osallistujille maksuton, mutta ilmoittautuminen pitää hoitaa kuntoon ennen Kyläpesiksen aloitusta.

Pesis menee kylille-hanke on liikuttanut kahden vuoden aikana yli 500 lasta. Kyläpesiksessä pelataan paljon ja opetellaan pesäpallon perustaitoja.

Tykkimäki-Pesiskoulu

Tykkimäki-Pesiskoulu alkaa 6. toukokuuta sunnuntaisin Kouvolassa ja Kuusankoskella. 4-9-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu Tykkimäki-Pesiskoulu on toukokuussa osallistujille maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen. Kesäkuussa Pesiskoulussa liikutaan maanantaisin ja torstaisin aamulla. Kesäkuun Pesiskoulun hinta on 30 euroa (sis. pesispassin).

Tykkimäki-Pesiskoulussa opetellaan pesiksen alkeita ja pelataan paljon. Toukokuun ja kesäkuun Pesiskouluun sisältyy myös joukkueharjoitukset G- ja F-ikäisten kanssa.

Kyläpesiksen ja Pesiskoulun yhteinen Tykkimäki-ilta on ke 20.6. Tykkimäen Huvipuistossa. Superpesis-ottelu to 28.6. klo 18 on Kyläpesiksen ja Pesiskoulun ja yhteinen matsi, lapset pääsevät otteluun ilmaiseksi ja vanhemmat 10 euron lipulla peliin. Liput tulevat myyntiin harjoituksissa.

Tervetuloa mukaan kesän Pesiskouluihin!

Lisätiedot:

Harri Liekola, KPL:n junioripäällikkö 0405704182 | harri.liekola@kouvolanpallonlyojat.fi

Comments


bottom of page