top of page

Kausi käyntiin Fuengirolassa 26.4.2020 – matkapaketit myynnissä!


Kouvolan Pallonlyöjien kausi 2020 avataan Espanjan Fuengirolassa sunnuntaina 26.4.2020. Vastaan tulee Vimpelin Veto.

Keväällä 2020 naisten superpesiskausi avataan kolmannen kerran Fuengirolassa Espanjassa. Luvassa on todellinen huippuottelu, sillä vastakkain ovat päättyneen kauden hopeamitalisti Porin Pesäkarhut ja pronssimitalisti Lapuan Virkiä.

Kevään superpesiskattaus Aurinkorannikolla on kovempi kuin koskaan aiemmin, sillä naisten huippujoukkueiden lisäksi kautensa aloittavat miehistä Vimpelin Veto ja Kouvolan Pallonlyöjät. Koko nelikko lukeutuu pesäpalloilun suurseuroihin ja kestomenestyjiin. Naiset pelaavat lauantaina 25.4.2019 ja miehet sunnuntaina 26.4.2019. Otteluiden alkamisajat kerrotaan myöhemmin.

Yksi Fuengirolan kauden avauksen pääarkkitehdeista on ollut alusta lähtien Saarikoski Travelsin Juha Saarikoski. Hän on erittäin ilahtunut kevään 2020 joukkuekattauksesta.

– Todella hienoa saada ensimmäistä kertaa sekä naisten että miesten avauksiin TOP 4-joukkueet. Olen mukana Superpesiksen kauden avausviikonlopun luomisessa jo neljännen kerran ja ensi keväänä luvassa on hieman erilainen tapahtuma, joten jo aikaisemminkin Fugepesiksessä mukana olleet voivat innolla lähteä mukaan pesiskarnevaaliin.

Matkapaketit kauden avaukseen tulevat myyntiin perjantaina 20.9.2019 klo 12.00 osoitteessa www.fugepesis.fi. Uutuutena myyntiin tulee hulppea VIP-tuote.

– Nyt ensimmäistä kertaa myynnissä on VIP-alue, jonka ideoi Jussi Pyysalo Superpesiksen puolelta. Viime keväänä testasimme ideaa ja siitä saadut hyvät kokemukset kannustivat tuomaan sen kaikille myyntiin.

– Lisäksi Vimpelin fanien ideoima fanikulkue tulee olemaan ohjelmassa myös ensi keväänä, mutta tällä kertaa ”virallisena” ohjelmaosuutena, johon voivat osallistua kaikki pesisfanit, Saarikoski kertoo.

Fugepesiksen historiaa:

Jo perinteeksi muodostunut kauden avaus pelattiin ensimmäisen kerran Fuengirolassa vuonna 2017. Tuolloin avaustapahtumassa pelasivat vain miehet ja joukkueina olivat Sotkamon Jymy sekä Imatran Pallo-Veikot (2716 katsojaa).

Vuonna 2018 mukaan tulivat naiset Lappeenrannan Pesä Ysien ja Lapuan Virkiän kohdatessa historiallisessa ottelussa (2089 katsojaa). Miehistä mukana olivat Imatran Pallo-Veikot ja Vimpelin Veto (2914 katsojaa).

Kuluvan vuoden huhtikuussa Superpesis käynnistyi niin miesten kuin naisten osalta Espanjassa. Miehistä pelaamassa olivat Seinäjoen JymyJussit ja Joensuun Maila (2278 katsojaa). Naisista mukana olivat Manse PP Tampereelta ja Rauman Fera (1256 katsojaa).

Kauden avaustapahtuman järjestävät yhteistyössä Superpesis, osallistuvat seurat sekä Imatran Pallo-Veikot.

Matkapakettien myynti:

Ryhmävaraukset: Saarikoski Travels info@saarikoski.fi 064 330 000

Lisätietoja:

Suomen Pesäpalloliitto PPL ry Markkinointi- ja viestintäjohtaja Jussi Pyysalo 0400 789 328 jussi.pyysalo@superpesis.fi

Saarikoski Travels Myynti-ja tuotepäällikkö Juha Saarikoski 0500 665 122 info@saarikoski.fi

Imatran Pallo-Veikot ry Urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää 050 5387 190 jani.v.valkeapaa@elisanet.fi

Comments


bottom of page