top of page

Kauden 2021 kausikortit myynnissä


Kauden 2021 kausikortit ovat nyt myynnissä!

Kausikortin itselle tai joululahjaksi voit ostaa KPL:n toimistolta arkisin 10.00 – 15.00 tai Kopla-Shopista osoitteesta www.seamchip.fi/kopla. Toimisto sijaitsee osoitteessa Salpausselänkatu 40 (3. kerros).

Kausikortin voi ostaa myös Smartumin kulttuuriseteleillä- sekä kortilla, ePassilla sekä Edenredin virikekortilla ja -seteleillä. Verkkokaupassa kyseiset maksutavat eivät ole käytössä.

Kausikortille on mahdollista valita myös oma paikka, joka on voimassa kauden loppuun asti. Mahdollisissa pudotuspeleissä kortille on mahdollista ladata lippuja. (Huom! Pudotuspeleihin kausikorttilainen tarvitsee erillisen pääsylipun, vaikka istumapaikka onkin varattu.) Katsomokartta päivitetään kaudelle 2021 ja paikkavarauksen pystyy hoitamaan myöhemmin talvella 2021. Mikäli sinulla on ollut varattu kausikorttipaikka kaudella 2020, niin kyseinen paikka on varattu sinulle maaliskuun loppuun saakka. Tämän jälkeen paikat vapautetaan muiden käyttöön.

Kannattajakortilla pääset kaikkiin KPL:n järjestämiin kotiotteluihin aina harjoituspeleistä viimeiseen pudotuspeliin ja saat paikan mistä tahansa numeroidusta katsomonosasta.

Kausikorttien hinnat 2021:

Aikuinen 150e

Runkosarjan kausikortti A1- tai A2-katsomoon 190e

Eläkeläinen / opiskelija (ei A1- tai A2) 120e

Kannattajakortti 290e (kaikki ottelut)

Klubikortti 900e (kaikki ottelut + Kopla-klubin palvelut)

Avecklubikortti 1.500e (kaikki ottelut + Kopla-klubin palvelut kahdelle)

Mustakeltaiset ry:n jäsenet saavat kausikortista 30 euron alennuksen.

Kouvolan Pallonlyöjät ry:n jäsenkortilla saa 30 euron alennuksen.

Alennuksia ei voi yhdistää toisiinsa.

Huomioi, että joulunalusaika sekä koronatilanne voivat vaikuttaa postin toimitusaikoihin. Jos pystyt noutamaan verkkokaupasta ostamasi paketin KPL:n toimistolta, joululahjaksi ostamasi tuotteet ehtivät varmasti pukinkonttiin. Muistathan noudattaa turvallisuus- ja hygieniaohjeita toimistolla vieraillessasi!

Comments


bottom of page