top of page

Kankaanpään Maila saapuu haastamaan KPL:n


Kouvolan Pallonlyöjät – Kankaanpään Maila Ti 5.6. klo 18 KSS Energia Areena, Kouvola

Seitsemän voiton putkessa porskuttava KPL kohtaa tänään Kankaanpään Mailan KSS Energia Areenalla. Illan vastustaja löytyy sarjataulukon sijalta 10, kun taas KPL miehittää kakkossijaa tappiottoman Vimpelin Vedon takana. Viime kaudella KPL hävisi KaMalle vieraissa vastaavanlaisissa tuulisissa olosuhteissa lukemin 1 – 0 (1-1, 2-0).

Lue myös:

Kakkospelinjohtaja Jukka “Mehu” Mäkinen ei vaikuta vielä liian tyytyväiseltä hyvin alkaneeseen kauteen:

“Alkukausi on mennyt vielä uusia juttuja sisään ajaessa ja pikkuhiljaa on menty eteenpäin ja pyritään siihen, että peli olisi syksyllä huipussaan. Joukkue hakee vielä Matin (Iivarinen) kanssa yhteistä – sitä viimeistä – säveltä ja tässä sitä koko ajan opitaan selkeämmäksi. Eli joukkue opettelee pelaamaan Matin pelikirjan mukaan. Haetaan niitä Matin tuomia uusia juttuja.”


Lukkari Janne Kivipelto pitää armottomalla heittomankelillaan etenijät jatkuvasti varpaillaan

KPL on muiden joukkueiden tapaan ollut kovassa otteluruuhkassa pelaten kolmesti viikossa. Alkukesän lämpimät sääolosuhteet ja hyvin rullannut sisäpeli ovat pitäneet erityisesti etenijäpuolen miehet kovassa rasituksessa. Harjoittelulle ei ole jäänyt paljoakaan sijaa: “Levon suhde pitää olla oikea peleihin nähden. Aina ei voi vain treenata ja pelata. Lepo ja ruoka on tärkeää. Juhannuksen jälkeinen viikko on sellainen, jossa meillä on vain yksi peli ja sitten on Itä-Länsi. Se on meille sellainen paikka, jossa voidaan treenata niitä asioita, jotka vielä vaativat huomiota”, tuumaa Mäkinen erittelemättä sen tarkemmin kehityskohteita.

“Kankaanpään Maila on äärimmäisen vaarallinen vastustaja. Nuori porukka ja uusvanha pelinjohtaja (Jukka-Pekka Karttunen). Sarjataulukkokin näyttää, ettei ole mitenkään helppo vastustaja. Jouni Itävalo on kovassa roolissa ja Topias Lilja on suuressa roolissa numerolla kaksi. Mielenkiintoinen on myös uusi lukkari Joona Lehtinen, joka on esittänyt hyviä otteita pelaamissaan peleissä”, kuuluu Mäkisen arvio illan vastustajasta.

Juha Korhosen (0+35 lyötyä juoksua) kovasta lyöntivireestä taka-apuja lyöjille usein antava “Mehu” ei ota kunniaa: “Juhalla on selkeät lyöntiratkaisut kuvioon kuin kuvioon. Siihen ei pidä kenenkään lähteä sotkemaan, vaan antaa miehen lyödä. “Kore” pelaa tällä hetkellä hyvällä itseluottamuksella ja lyönti käy palloon erittäin hyvin. Oikein näkee, että mies nauttii pelaamisesta.”

Illan sää ei ole otollisin pesäpallolle, mutta Mäkinen toivoo yleisön löytävän paikalle kannustamaan tänäänkin sankoin joukoin: “Joukkueen puolesta voin sanoa, että on ollut mahtava pelata, kun yleisöä on käynyt näin paljon. Toivotaan, että myös jatkossa yleisöä on runsain mitoin ja kannustus vieläkin kovempaa!”

  1. Otteluisäntä: Kouvolan kaupunki

  2. Pub Old Tomin loppuverryttelyissä Juho Hacklin

コメント


bottom of page