top of page

Kaikki mitä tarvitsee tietää 1976-teemapelistäPerjantaina KSS Energia Areenalla pelataan 1976-teemaottelu, jossa kohtaavat KPL ja Sotkamon Jymy.

1976-teemaottelu kunnioittaa kyseisenä vuotena Suomen mestaruuden voittaneita KPL:n joukkueita. Vuosi 1976 oli KPL:lle huippuvuosi, sillä seura voitti samana syksynä niin miesten kuin A-poikien mestaruudet.

Saavuthan paikalle ajoissa!

Lipunmyynti, paikkavaraukset ja porttien aukeaminen: Lippuja voit ostaa ennakkoon Kopla-Shopista. Lippuja pystyy nyt myös ostamaan paikkalippuina A1 ja A2-katsomoon. Sisäänkäynti Areenalle aukeaa kello 17:00, jolloin lippuja saa myös lipunmyyntipisteiltä. Lipunmyyntipisteet sijaitsevat jäähallin, teatterin sekä Ässätornin vieressä. Paikalle odotetaan runsaasti katsojia, joten saavuthan ajoissa!

Verkosta ostettuihin A1- ja A2-katsomoiden lippujen paikkoja ei ole merkitty mitenkään. Sinun tulee luovuttaa paikkasi, mikäli toisella katsojalla on esittää verkosta ostettu paikkalippu joko paperisena tai puhelimella.

Kausikorttipaikat on merkattu tarroin.

Mestarien kunnioittaminen: Vanhat mestarit ja Kunniagallerian legendat kokoontuvat Kouvolassa jo iltapäivästä. Mestarikatraan voit tavata Allun Torikahvilassa kello 15-16.

Mestareiden seremonia alkaa kello 17:45. KPL:n vuoden 1976 SM-sarjan mestarijoukkue, kausien 1966-1969 mestarit sekä KPL:n Kunniagallerian legendat saapuvat kentälle, jossa seremonia tapahtuu.

Saavuthan paikalle ajoissa!

Muu ohjelma: Ennen ottelun alkua Skydive Finland suorittaa kuuden henkilön laskuvarjohyppyn. KSS Energia Areenalla nähdään myös taikuutta, kun kouvolalainen taikuri Jukka Varpenius viihdyttää yleisöä Kopla-terassilla. Lisätietoja Jukka Varpeniuksen taikuudesta löytyy tästä: www.taikurivarpenius.fi

KPL:n vuoden 1976 A-poikien mestaruuden voittaneita pelaajia kunnioitetaan jaksotauolla, jolloin nähdään myös kotiutuslyöntikilpailu. Lyöjinä vuoden 1976 A-poikien mestarijoukkue, etenijöinä ja ulkopelaajina KPL:n nykyiset E-pojat.

Ruokailu KSS Energia Areenalla: KSS Energia Areenan kioskit toimivat normaaliin tapaan, eli saatavilla on makkaraa, kahvia, jäätelöä sekä virvokkeita. Yrityksiä palveleva Kopla Klubi toimii jäähallin juoksusuoralla. Klubilipun hintaan kuuluu ruokailu ennen ottelua, valmentajien alkuhaastattelut Klubilla ja taukokahvit.

KSS Energia Areenalle tuodaan myös Korian Palvilihan kokonainen palvattu sika, josta tehdään maukkaita burgereita. Palvilihan piste sijaitsee jäähallin pääovien edessä.

Crazy Coco saapuu esittelemään energiakookosvesiä, joita pääsee maistelemaan sekä ostamaan. Myös Crazy Cocon piste sijaitsee jäähallin pääovien edessä, fanishopin vieressä.

Anniskelu KSS Energia Areenalla: Kopla-terassi palvelee normaalisti ja Kopla-terassin viereen avautuu kakkosterassi. Kakkosterassilla käy vain käteismaksu ja terassialue toimii myös tupakkapaikkana.

Otteluisäntä: 1976-teemaottelun otteluisäntänä toimii Rahoittajasi.fi. Rahoittajasi.fi tarjoaa muun muassa KPL:n faneille mahdollisuuden ostaa kausikortin osamaksulla. Lue lisää: http://kouvolanpallonlyojat.fi/kpln-kausikortti-on-mahdollista-ostaa-osamaksulla-mustakeltaisten-kausikortti-helmikuun-loppuun-saakka-tarjouksessa/

Superpesis-ottelu: Illan herkkupala Kouvolan Pallonlyöjien ja Sotkamon Jymyn välillä alkaa kello 18:00. KPL pelaa ensimmäisen jakson vuoden 1976 mukaisissa KPL-paidoissa, jotka huutokaupataan ottelun jälkeen Irish Pub Old Tomin terassilla.

Pelipaitahuutokauppa Irish Pub Old Tomin jälkipelien yhteydessä: KPL pelaa ensimmäisen jakson vuoden 1976 mukaisissa erikoispaidoissa. Pelipaitojen huutokauppa alkaa 40 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen Irish Pub Old Tomin terassilla. Pelipaidat on varustettu sisäpelinumeroin, nimilaatoin ja nimikirjoituksin. Paitoja on myynnissä 16 kappaletta.

Jälkipeleille haastatteluun saapuu ensimmäistä kauttaan Kouvolassa pelaava Antti Hartikainen. Ensin huudetaan puolet paidoista, sen jälkeen grillataan Hartikaista pelistä ja Kouvolassa viihtymisestä ja lopuksi huudetaan loput paidat. Paitojen lähtöhinta on 50 euroa, minimikorotus 10 euroa ja maksuvälineenä käy pankkikortti. Käteismaksu ei käy. Maksun voi ottaa myös yrityksen laskulle.

Ohjelma: 17:00 Lipunmyyntipisteet aukeavat 17:00 Sisäänkäyntiportit aukeavat 17:00 Kioskit, terassit ja Kopla-fanishop aukeavat 17:45 Mestareiden seremonia alkaa 17:55 Superpesis-joukkueet kentälle 18:00 Laskuvarjohyppy kentälle 18:05 Otteluisäntä heittää avausheiton 18:06 Superpesis-ottelu KPL–SoJy alkaa Ottelun aikana: Taikuri Jukka Varpenius viihdyttää yleisöä lähitaikuudella Kopla-terassilla Ottelun tauon pituus on 20 minuuttia. 40 minuuttia ottelun jälkeen: Pelipaita huutokauppa Irish Pub Old Tomin terassilla!

Tervetuloa mukaan osaksi kesän upeinta tapahtumaa!

Seuraavat kotiottelut: To 13.6 kello 18:00 Kopla – Hyvinkään Tahko Su 16.6 kello 17:00 Kopla – Siilinjärven Pesis

Vielä kerran: saavu paikalle ajoissa.

ความคิดเห็น


bottom of page