top of page

Kaakon derbyn toinen osa perjantaina - haastattelussa Tommi Mäentausta


Kouvolan Pallonlyöjät kohtaa perjantaina 28.6. Imatran Pallo-Veikot Kaakon derbyn toisessa osassa Ukonniemen pesäpallostadionilla klo 18.00.


Viikko alkoi yhden pisteen reissulla Seinäjoelle, joten voittopotentiaalia täynnä oleva joukkue on nälkäinen. Peli on ollut vaihtelevaa ja yllättäviä tilanteita on lajinomaisesti osunut matkalle kauden alkupuoliskolla. Vähitellen asiat loksahtelevat paikoilleen ja peli asettuu uomiinsa. Otteluennakon haastattelussa Tommi Mäentausta kertoo, mihin asioihin tässä vaiheessa kautta kiinnitetään huomiota ja miten tyytyväinen on ollut omaan peliinsä.


- En ole täysin tyytyväinen omaan peliin etenemisen/juoksemisen osalta, siihen tarvii petrausta. Lyöntipeli on ihan hyvällä tasolla sekä ulkopelaaminen. Kokonaisuus on kuitenkin ihan hyvä.


- Tässä kohtaa yleensä keskitytään kehittämään pelillisiä heikkoja kohtia sekä pyritään hyödyntämään paremmin vahvoja osa-alueita. Niin sanotusti "syksyä kohti" pikkuhiljaa laitetaan peliä uomiin, Mäentausta kertoo.


IPV kävi vierailulla Kouvolassa toukokuussa ja Kopla otti tuolloin kauden ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa. Tällä hetkellä IPV on sarjataulukon 12. sijalla takanaan 14 ottelua, joista neljästä voitto ja mukana 10 pistettä. Millä mielellä Kopla lähtee joukkueiden toiseen kohtaamiseen?


- Tiistain tappion jäljiltä lähdetään nälkäisinä voittamaan ja ottamaan homma haltuun sekä nauttimaan ja tuulettelemaan. Ukonniemi on ihan kiva paikka pelata muuten paitsi tähän aikaan mäkäräisiä on tuhansia!


Huomenna siis Koplan (ja ehkä mäkäräisten) nälkää ruokkimaan. MuKen fanibussi kohti Imatraa lähtee matkakeskukselta klo 15.15 ja jos et lähde bussin mukana tai muutoin paikanpäälle kannustamaan, näkyy ottelu myös Ruutu+ -palvelusta.Seuraavat ottelut


Viikonloppuna pelataan miesten ja poikien Itä-Länsi -ottelut Jyväskylässä ja Koplasta miesten Idän joukkueessa mukana ovat Patrikit Vartama & Wahlsten. Poikien Idän joukkueessa edustavat Akseli Pitkänen ja Perttu Kenttäaho.


Seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 3.7. klo 18.00 ja vastaan kuumaan matsiin saapuu Sotkamon Jymy. Osta otteluliput Koplakaupasta!

Comments


bottom of page