top of page

Jukka Mäkinen toipuu keuhkoveritulpasta


KPL:n kakkospelinjohtaja Jukka Mäkinen on edelleen poissa KPL:n kokoonpanosta. Mäkisellä todettiin perjantaina hengenvaarallinen keuhkoveritulppa. Mäkinen on tällä hetkellä toipumassa kotona.

– Viime vuoden puolella alkoi rasituksessa hengenahdistusta. Syitä tutkittiin, mitään vikaa ei löytynyt. Ainoastaan keuhkoverenpaine hieman koholla. Keuhkokuvaan asti en kerennyt. Jossain vaiheessa on varmaan tullut pieni tulppa ja se on lisääntynyt. Perjantaina tilanne meni sellaiseksi, että ei oikein hommat pelittänyt, Mäkinen kertoo.

Mäkinen ajeli perjantaina omalla autollaan Kotkaan, koska tilanne ei vaikuttanut niin vakavalle.

– Ihmetys, miten on jaksanut näin pitkään. En tiedä johtuuko sitkeydestä, kunnosta vai hölmöydestä. Joka puolella keuhkoja oli tulppia.

Toipuminen on lähtenyt käyntiin hyvin.

– Tällä hetkellä tilanne on hyvä. Paranoo päivä päivältä. Tilanteeseen nähden positiivinen, perjantaina oli nolla, niin nyt on jo ihan hyvä. Keuhkoveritulppa on aina hengenvaarallinen, ei ole leikkimistä. Kyllä se pysäyttää ja panee ajattelemaan asioita, mies myöntää.

Paluun ajankohdasta Mäkinen ei vielä osaa sanoa ymmärrettävästi täyttä varmuutta. Ainakin torstaina kakkospelinjohtajana jatkaa Eero Pitkänen.

– Lääkärin kanssa on juteltu ja sunnuntai on vielä kysymysmerkki. Terveyden ehdoilla mennään, urheilukieltoa on ainakin kuukausi. Normaalia elämää saa ja pitää elää, Mäkinen päättää.

Otteluennakko torstain KaMa-KPL-otteluun tästä

Comments


bottom of page