top of page

Juho Hacklin iskee Koplassa myös jatkossa


Kaudesta 2007 KPL:ää edustanut Juho Hacklin jatkaa KPL:n paidassa ainakin syksyyn 2022 saakka. Raamikas Hacklin on Jokioisten Koetuksen kasvatti, joka on ollut pitkään yksi KPL:n runkopelaajista.

– En osaa lopettaa, on pelattava. Mitalipelit motivoi, ne antaa syksylle lisävirtaa, kun joka vuosi on mahdollisuus pärjätä. Tykkään siitä, että täällä on panostettu siihen ja on tossa toi uusi sukupolvi tulossa takaa. Siihen asti kun jaksaisi, että nuo B-junnut tulee mun kanssa pelaamaan, 35-vuotias Hacklin kertoo.

Superpesiksessä 357 ottelua pelannut Hacklin on saavuttanut KPL:ssä kolme SM-hopeaa ja yhden SM-pronssin. Itä–Lännessä Hacklin on pelannut kausina 2016 ja 2017.

– Tulin aikoinaan pelaamaan Ykköspesistä, mutta kabineteissa se kääntyi Superpesikseen. Yhtäkkiä tuli huippupelimiehiä, kuten Kohonen ja Joukainen. Satuin silloin oikeaan aikaan, tuuri oli kohdallaan.

Juho Hacklin on päässyt tuulettamaan onnistumisista KPL-paidassa


Korkeista pompuistaan ja kovasta heittokädestä tunnettu Hacklin ei poissulje mahdollisuutta pelata tulevaisuudessa myös jokeripaita päällä.

– Kai sitä jossain vaiheessa voi olla jokeripaita päällä. Tällä kaudellakin piti olla enemmän kotiutusosastohommia, mutta pienten vaivojen jälkeen tulin numerolle vaihtamaan. Edelliset pari vuotta olen käytännössä enemmän kotiutuspuolella. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo.

Puolivälierien toinen ottelu Kiteellä sunnuntaina 6.9. klo 16.00.

Lue myös:

コメント


bottom of page