top of page

Jännitysnäytelmä päättyi niukasti toisen kotarikierroksen jälkeen Manselle

Päivitetty: 7. heinäk.


Jännittävä pesisilta Kaupissa päättyi kahden kotarikierroksen jälkeen Manse PP:n niukkaan voittoon tuloksin 2-1k (7-2, 2-4, 5-4k). Ensimmäisen jakson Manse vei ekan vuoron kunnarin siivittämänä, toinen jakso oli Koplan juhlaa. Back-to-back -viikonlopusta kuitenkin enemmän pisteitä Koplalle!Kopla aloitti ottelun sisältä, mutta hyvistä yrityksistä huolimatta etenemään ei oikein päästy. Manse tuli otteluun tänään tyystin eri ilmeellä, vaikka sisäpeli oli heilläkin aluksi hieman hakemista ja mm. Valtteri Hämäläinen teki monen metrin palon kotipesään Perttu Ruuskan kotiutusyrityksestä. Manse onnistui kuitenkin läpi jakson kentällemenoissa paremmin ja juoksutili heillä aukesi Henri Puputin ottamattomalla kolmosjatkeen lyönnillä, joka tippui ajolähdössä juuri ja juuri kentän sisäpuolelle ja jatkoi matkaa pitkälle pusikkoon. Kalle-Tapio Huuskon kolmospuolen iskulla Tomi Lehtonenkin kipitti kotiin, vaikka Valtteri Luoman sähäkkä polttoheitto kuumotteli tämän niskavilloissa.


Koplakin löysi toisessa vuorossa kentästä tilaa ja sai onnistuneesti tilannetta päälle. Matti Latvalan kierteisellä näpillä kotiin ennätti Tommi Mäentausta ja Patrik Wahlstenin iskulla eteni Eemeli Laine tilanteeseen 5-2. Tasoittavalla vuorolla Manse kiri vielä kaksi niukkaa juoksua kauemmas Perttu Ruuskan ja Henri Puputin toimesta. Ulkona pysyttiin vahvana mutta sisällä ei Kopla enää muutamasta tilanteestaan onnistunut kaventamaan. Jakso päättyi Manselle 7-2 ja kolmostilantein 12-6.


Toisella jaksolla alkoi näkymään entistä enemmän eilisiä piirteitä, kun Koplan vankasta ulkokentästä ei annettu Manselle tilaa, vaan oltiin useiden lyöntien edessä. Elias Pitkänen vei lyöntejä laittomiksi ja muu ulkokenttä noukki upeita koppeja. Kopla sen sijaan löysi kentästä tilaa ja toisessa vuorossa tämä tuotti tulosta, kun Teemu Nikkanen löi Eemeli Laineen kotiin. Perään Kopla suoritti älyttömän ulkovuoron upeilla suorituksilla ja nopeilla kolmella palolla.


Kauemmas karkuun päästiin kolmannen tasoittavalla, kun Tommi Mäentausta kiersi kunniaa tyhjään kenttään, kun kopinnosto putosikin vauhdilla koppareiden väliin aivan takarajan tuntumaan. Wahlsten sivalsi kolmossaumasta Mäentaustan kotiin ja Teemu Nikkanen löysi kakkospuolelta tilaa Elias Pitkäsen kotiutukseen. Koplalla oli tahtoa viedä ottelu kotareihin.


Viimeisellä ulkovuorolla Pitkänen avitti nopeat kaksi paloa laittomilla ja muu ulkokenttä suoritti upeita hakuja. Mansen jokeriosasto onnistui kuitenkin vielä kaventamaan kahdella, kun Perttu Ruuskan lyönti jäi polttelemaan ja Henri Puputin lyönnistä Valtteri Hämäläisen polttoheitto oli niukasti myöhemmin kotipesässä. Jakso päättyi 2-4, kun Kopla onnistui Mäentaustan kunnarin lisäksi kotiuttamaan neljästä kolmostilanteestaan kolmesti. Koko ottelun kolmostilanteet 17-10.


Kotareissa molemmat onnistuivat tekemään ensimmäisellä kierroksella heti kolme putkeen. Toisella kierroksella Mansen Ruuskan tarkkaan mitoitettu kakkosjatkeen napsu ja Puputin lyönti toivat heille kaksi juoksua lisää. Kopla onnistui toisella kierroksella tekemään yhden, kun Wahlsten löi parinsa Laineen kotiin kolmosrajapommilla. Pienestä jäi kolmas kotarikierroskin kiinni. Tänäänkin nähtiin tekemisen meininkiä mutta Manse vei ottelun niukasti, joten yksi piste mukaan mutta näistä joukkueiden kohtaamisista Koplalle yhteensä enemmän pisteitä.Arsedelin juoksukooste
Seuraavat ottelut


Ensi viikon tiistaina 9.7. klo 18.00 kotiareenalle vieraaksi saapuu Pattijoen Urheilijat.


Seuraava back-to-back -kamppailu käydään Haminan Palloilijoiden kanssa, kun ensin perjantaina 12.7. klo 18.00 otellaan Haminassa ja lauantaina 13.7. klo 18.00 KSS Energia Areenalla.


Osta liput kotiotteluihin Koplakaupasta.

Comments


bottom of page