top of page

ISÄNPÄIVÄTARJOUKSIA KAUDELLE 2017

“Hyvä isä on tehty lempeästä mielestä, kannustavasta kielestä, suuresta sylistä ja ripauksesta hyväntahtoista veijaria.”

dsc_4017

Tulevan kesän alkuun on vielä aikaa, mutta harjoitukset ja suunta kohti ensi kesän matkaa on alkanut. Isänpäivän kunniaksi on laitettu tarjouksia verkkokauppaan fanituotteista ja kausikorteista.

Kausikorttien osalta siellä on nyt olemassa korttitarjouksia ihmisille, joilla ei vielä ole Koplakorttia sekä niille joilla on. Ne ketkä omistavat jo Koplakortin pystyvät itse lataamaan kortilleen kausarin tai sarjalippuja KIRJAUTUMALLA verkkokauppaan SAMALLA SÄHKÖPOSTIOSOITTEELLA MILLÄ KOPLAKORTTI ON AIKOINAAN TEHTY! Mikäli olet jo rekisteröitynyt verkkokauppaan, käytät luonnollisesti niitä tunnuksia. Jos homma tuntuu hankalalta ja tunnuksia ei ole, voit olla yhteydessä KPL:n toimistoon.

Ne kenellä ei ole korttia voivat tilata verkkokaupasta haluamansa tuotteen ja kortti tehdään toimistolla valmiiksi ja postitetaan. (Huomioikaa postin toimistusajat!) Kortin voi myös noutaa toimistolta.

Comments


bottom of page