top of page

Infoa lipunmyynnistä ja kausikorteista – heinäkuun pelien irtoliput myyntiin ma 29.6. klo 12.0


Tiedote Kouvolan Pallonlyöjien Superpesisotteluiden katsomo- ja lipunmyyntijärjestelyt koronavirusepidemiasta johtuvien yleisörajoitteiden voimassa ollessa.

Toivomme sinun noudattavan seuraavia ohjeita, jotta pääset nauttimaan ottelutunnelmasta parhaiten. Kertalippujen myynti heinäkuun otteluihin alkaa verkkokaupassamme maanantaina 29.6. klo 12.00.

Katsomolohkot:

Ohjeiden mukaisesti KSS Energia Areena on jaettu kolmeen erilliseen lohkoon, joista jokaiseen otetaan enintään 500 henkeä. Kussakin lohkossa on omat erilliset sisääntulo- ja poistumisporttinsa, wc-tilansa ja myyntipalvelunsa. Anniskelualue on ainoastaan ”Terassikatsomon” yleisön käytettävissä.

  1. ”Betoni”  (D-katsomo + B2) on kentän kolmospuolella, vanhassa katetussa katsomossa pääosin kuppi-istuimilla, sisäänkäynti Kuntotalon portista

  2. ”Pääkatsomo” (A-katsomo + B1) on kotipesän takana osin katettua tilaa kuppi-istuimin, sisäänkäynti ns. Ässätornin portista. Pääkatsomossa sijaitsee myös VIP-katsomo

  3. ”Terassi”  (C-katsomo + E-katsomo) on kentän kakkospuolella osin samaa kattamatonta katsomorakennetta kuin Pääkatsomo, ja siellä on kuppi-istuimet. Katsomopaikkoja on myös seisoen anniskelualueella ja sen vieressä pitkillä istuimilla. Sisäänkäynti  jäähallin portista.

VIP- ja kumppanikortit sekä ottelukohtaiset VIP-liput

VIP- ja kumppanikorteilla (+kannattajakortit) pääsee kaikkiin otteluihin ja Kopla-klubi toimii normaalisti, mutta kulku on Ässä-tornin portista ja siitä edelleen Kopla-klubille jäähallin pääovien kautta. Muista katsomolohkoista tai porteista ei ole kulkua klubille.

Kaikkiin otteluihin myydään jonkin verran myös ottelukohtaisia VIP-lippuja. Niiden myynnistä ja käytöstä kussakin ottelussa vastaa myyntipäällikkö Simo Pyöriä p. 0400 488 864 / simo.pyoria@kouvolanpallonlyojat.fi

Huom! Kopla-klubi ja VIP-katsomo sijaitsevat eri katsomolohkossa kuin Terassin anniskelualue, joten niiden välillä ei ole kulkua otteluiden aikana.

Kausikortit

Kausikorteilla pääsee kaikkiin runkosarjan otteluihin ilmoittamalla osallistumisestaan ottelua edeltävänä päivänä klo 12 mennessä: lipunmyynti@kouvolanpallonlyojat.fi / puh. 044 920 4594.

Korteilla, joihin sisältyy paikkavaraus tulee itse huolehtia kulku oikean katsomolohkon portista.

Avoimet kertaliput – vaihdettava ottelukohtaisiksi kiintiön puitteissa

Avoimilla lipuilla ei ole suoraa pääsyä otteluun, vaan ne tulee vaihtaa ottelukohtaisiksi ja näille lipuille on varattu ottelukohtainen kiintiö sekä betonikatsomoon (150) että terassikatsomoon (150).

Ilmoita kuinka monta lippua ja mihin katsomolohkoon käytät viimeistään ottelua edeltävänä päivänä klo 12 mennessä: lipunmyynti@kouvolanpallonlyojat.fi / puh. 044 920 4594.

Kertaliput ennakkoon tai portilta

Heinäkuun kertaliput tulevat myyntiin maanantaina 29.6. klo 12.00 KPL:n verkkokauppaan / toimistolle. Sarja-avaus pelataan perjantaina 3.7. klo 18.00, kun KPL saa vastaansa Manse PP:n.

Kaikkiin katsomolohkoihin on myynnissä kertalippuja. Ensimmäisiin peleihin yhteensä 700 kpl, joista ”Pääkatsomoon” jonkin verran vähemmän kuin muualle. Kertalippujen hinnat ovat:

Ennakkoon verkkokaupasta

  1. aikuiset 15 €

  2. lapset 5 € (alle 15-vuotiaat)

  3. www.seamchip.fi/kopla

Portilla ennen ottelua

  1. aikuiset 20 €

  2. lapset 10 € (alle 15-vuotiaat)

Kertalippujen saatavuudesta viestimme verkkosivuillamme ja some-kanavissamme ottelupäivänä sen mukaan kuin muista kiintiöidyistä ryhmistä lippuja vapautuu myyntiin.

Ilmaiskortit

Seuran ja PPL:n myöntämillä ilmaiskorteilla pääsee otteluun sen alettua, mikäli jossakin katsomossa on tilaa. Kulku tapahtuu tällöin kyseessä olevan katsomolohkon portista.

Mikäli viranomaisten asettamissa rajoituksissa tapahtuu muutoksia tai huomaamme muusta syystä tarvetta muutoksiin, tullaan tätä ohjeistusta tarvittaessa päivittämään, joten toivomme, että seuraat aktiivisesti eri kanavia, joissa muutoksista kerrotaan välittömästi!

Tervetuloa mukaan Koplan Superpesiskauteen 2020!

Comments


bottom of page