top of page

Hyvä ulkopeli ei riittänyt voittoon – revanssi sunnuntaina


KPL ja IPV aloittivat sarjaan valmistavan tuplaviikonlopun Imatralla lauantaina. IPV nappasi voiton 2-1 k (0-3, 3-2, 0-0, 1-0), vaikka KPL:n ulkopeli olikin koko ottelun ajan rautaisessa kunnossa. Sisäpelissä KPL oli vaisu ja varsinkin supervuoroparissa Koplalla oli mahdollisuus ratkaista palottomassa ajossa voitto kotiin. Tilastoja ottelusta ei valitettavasti ole saatavilla, mutta ottelussa Matti Latvala löi etenijän kolmesti kotiin ja Santeri Löppönen eteni kunnarin ja toi lisäksi kaksi juoksua.

Pelinjohtaja Iiro Haimi oli kuitenkin tyytyväinen pelin antiin.

– Tänään tyytyväinen hyvään ulkopeliin. Selkeä teema oli parantaa ulkopelissä vaihtotilannepelaamista ja siinä onnistuttiin.

Joukkueet kohtaavat uudestaan sunnuntaina KSS Energia Areenalla kello 15.00. KPL:n kokoonpanossa on luvassa muutoksia. Toni Laakso ja Jere Dahlström ovat edelleen poissa, mutta heistä ainakin Dahlström nähdään perjantaina sarja-avauksessa.

– Huomiselle muutoksia tulee niin, että Hacklin (Juho) poissa ja Nokkala (Iiro) tulee yhdeksikköön. Anssi (Lammila) menee koppariksi ja Iiro tulee linjaan pelaamaan. Joukkueen tilanne on hyvä. Nyt saadaan kokemuksia vielä eri kokoonpanoilla ja ollaan sitten viisaampia kun sarja alkaa, millä kokoonpanoilla sarjaa pyöritetään. Peleissä tulee kuitenkin tilanteita, mitä treeneissä ei pysty treenaamaan, niin senkin takia harjoituspelit ovat tärkeitä, Haimi kertoo.

Huomioithan, että otteluun voi ottaa vain 500 katsojaa. Lipunmyyntiä ei ole KSS Energia Areenalla ja katsomot on jaettu harjoituspelissä kahteen lohkoon: Teatterin sisääntuloportista pääsee kolmospuolen betonikatsomoon ja jäähallin sisääntuloportista kotipesän ja terassin katsomon osiin. Katsomolohkojen välillä ei voi liikkua. Tarkempi info Turvallisuusinfosta (alla linkki).

Lue myös:

Comments


bottom of page