top of page

Hellekelin juoksukarkelot – KPL murjoi avausjaksolla peräti 24 lyötyä!


Haminan Palloilijoista ei ollut KPL:lle vastusta, kun helteisessä Kouvolassa miteltiin kauden toinen Kaakon kahakka. KPL takoi ottelussa peräti 32 juoksua ja voitti ottelun 2–0 (24–0, 8–4).

– Toiveissa oli, että edellinen peli olisi sisuunnuttanut. Kaikki oli kerännyt latinkia ja virtaa. Erittäin tyytyväinen olen, että saatiin hyvä esitys ja voitto. Jokainen tietää, että toiselle jaksolle ei eka jakso auta. Vastustaja piti jakson kireänä. Kaksi kertaa saatiin pieni kaula, siinä kesti liike ja yritys, tyytyväinen KPL:n pelinjohtaja Matti Iivarinen mietti.

Matti Latvala löi peräti kolme kunnaria


KSS Energia Areenalla lämpötila huiteli päälle kolmenkymmenen, mutta se ei Koplan tahtia hidastanut.

KPL iski Haminan Palloilijat kanveesiin heti ensimmäisellä lyöntivuorolla, kun mustakeltaiset tekivät HP:n ulkokentästä reikäjuustoa 11:sta lyödyllä juoksulla.

Lyöntikarkelot aloitti sadan lyödyn rajan tänään rikkonut Juha Korhonen, joka kotiutti Tommi Mäentaustan kotipesään.

Ensimmäisellä lyöntivuorolla nähtiin myös kaksi kunniakierrosta, kun ensin kakkosjatkeelta läpi pamautti Matti Latvala ja heti seuraavalla saman paikan puhkaisi Matti Saukko.

Latvalan maila oli avausjaksolla muutenkin keliäkin kuumemmassa vireessä, kun mies takoi kolmeen ekaan lyöntivuoroon jokaisella kunnarin!

Avausjakson kunnaritalkoot täydensi Juha Korhonen, joka löi pajatson tyhjäksi kolmannen aloittavalla.

– Aamutreenissä oli jo kuivaa siivua, siitä oli hyvä jatkaa. Peli ja päivä kerrallaan mennään eteenpäin. Tosi hyvä esitys, vain yksi heikko sisävuoro, 3+93 juoksua 22 otteluun niitannut Juha Korhonen kertoi.

Juha Korhonen ylitti 100 lyödyn rajan ensimmäistä kertaa urallaan


Haminan Palloilijoista ei ollut ensimmäisellä jaksolla lainkaan vastusta, eikä haminalaisilla onnistunut mikään.

– Ei ollut eka jakso kivaa. Kuivia siivuja oli kenttään, tosi hyviä lyöntejä. Toisella päästiin peliin mukaan, mutta Korhonen löi läpi. Minkäs sille teet. Sisällä ihan ok, ulkona ei oikein nähnyt mitään, HP:n parhaana palkittu Juha Toikka pohti.

Toisella jaksolla oli puolestaan tasaisempaa ja HP:kin sai pelistänsä kiinni. HP meni ensimmäisellä lyöntivuorollaan johtoon, kun Juha Toikka kotiutti Lauri Kaartokallion.

Pitkään näytti, että toisesta jaksosta tulee vähäjuoksuinen ja tasainen vääntö, mutta jälleen oli Juha Korhosen aika astua esiin. Korhonen pamautti upean lyönnin aivan kentän takakulmaan ja kiersi kunniaa. KPL johti toisen vuoroparin jälkeen 5–1.

HP otti kolmannen aloittavalla jälleen itseään niskasta kiinni ja tuli kolmella lyödyllä juoksulla hengittämään Koplan niskaan, mutta lähemmäs haminalaiset eivät päässeet.

Koplan kolmen pisteen voiton ratkaisivat herrat Korhonen, Toni Laakso sekä Juho Hacklin, jotka löivät toisen jakson loppulukemat 8–4:ään.

– Eka jakso meni, mutta toisella taisteltiin. KPL joutui toisella jaksolla tekemään täyden päivätyön, että kairasivat kolme pinnaa. Alussa oli hyviä lyöntejä, eikä saatu tehty paloja paikoista. Sellaisia nämä pelit on. Kun autat, niin kaikki lyö palloa hyvin sen jälkeen, vieraiden pelinjohtaja Petri Pulliainen kertasi.

Koplan kausi jatkuu seuraavan kerran todellisella huippukamppailulla tämän viikon sunnuntaina 22.7. klo 17, kun Kouvolaan saapuu Sotkamon Jymy! Tervetuloa!

Commentaires


bottom of page