top of page

Harri Lehto KPL:n puheenjohtajaksi – Simo Pyöriästä myyntipäällikkö


Varatuomari Harri Lehto on KPL:n uusi puheenjohtaja. Lehto seuraa tehtävässä kahdeksan vuotta toiminutta Jyrki Hyttistä. Lehto on toiminut KPL:n hallituksessa pitkän aikajakson.

– Puheenjohtajalla pitää olla langat käsissä ja hänen pitää huolehtia, että kaikki menee kunnolla. Hallituksessa pitää saada vastuualueita jaettua ja ihmisiin pitää luottaa niissä. Itse ei voi tehdä kaikkea. Paljon hyvää tietoa lähti pois, mutta uusien myötä tuli varmasti uusia ja pirteitä mielipiteitä sekä ajatuksia. Se tulee viemään seuraa eteenpäin.

Taloudessa on edelleen tekemistä, vaikka kauden 2018 tulos olikin reilusti positiivinen.

– Vierasta pääomaa on vielä paljon. Talous ei ole siinä jamassa, että voisi sen suhteen hengähtää. Siinä riittää vielä tekemistä. Talous sanelee paljon tekemistä.

Lehto luottaa KPL:n seuratoimintaan ja kiitelee ansiokasta talkooväkeä.

– Meidän talkooväki on aivan loistava. Tenavaleiri ja 4000 katsojan yleisömäärät pystyttiin hoitamaan hienosti. Se homma pelittää parhaiten Suomessa. Samaten toimiston väkeen on täysi luottamus, Lehto kertoo.

Hallituksessa jatkavat Jyrki Hyttinen, Asko Pesonen ja Stefan Sburatura. Uusina jäseninä hallitukseen liittyvät Sari Kade, Seppo Kalenius ja Teemu Vinnikka.

Simo Pyöriä KPL:n myyntipäälliköksi

28-vuotias Simo Pyöriä on aloittanut marraskuussa KPL:n myyntipäällikönä. Pyöriä on työskennellyt KPL:ssä jo aiemmin mm. myynnin, viestinnän ja ottelutapahtuman saralla.

– Myyntipuolella olemme jääneet pari vuotta budjetoidusta, joten sarkaa riittää. Viime kesä oli kuitenkin aivan erinomaista markkinointia pesikselle ja KPL:lle. Juniorimäärien kasvu, suuret yleisömäärät ja ennakkodotukset jatkuvasta menestyksestä ovat yrityskenttää kiinnostavia tekijöitä. Tuotepuolella pitää päästä eteenpäin ja esimerkiksi meidän sosiaalinen media on lähes täysin tuotteistamatta, vaikka seuraajamäärät ovat suuria, Pyöriä miettii.

-Kesästä 2013 alkaen olen ollut jatkuvasti työsuhteessa tai talkoolaisena KPL:n riveissä, joten talo on tuttu ja aikaa ei mene hukkaan organisaatiota ja toimintamalleja opetellessa. Tarpeen tullen tiedän myös kenen suuntaan voin soitella ja kysellä apuja, jos tarvitsee vaihtaa ajatuksia jostain aiheesta, Pyöriä jatkaa.

KPL:n toimistolla työskentelevät Pyöriän lisäksi toimistotyöntekijä Liisi Hällsten, valmennuspäällikkö Juuso Ilander ja junioripäällikkö Harri Liekola.

留言


bottom of page