top of page

Harjoitusolosuhteet yllättivät positiivisesti Antti Hartikaisen


KPL:n edustusjoukkueen ensimmäinen leiri sujui Antti Hartikaisen mukaan mallikkaasti. Joukkue kokoontui perjantaina ja pääsi saman tien työhön kiinni.

Leiritys alkoi kumppaniglögeillä


Leirin aluksi perjantaina iltapäivällä joukkue kokoontui kaupungintalolle kumppaneiden kanssa glögitilaisuuteen. Kumppanitilaisuudessa käytiin läpi mennyttä kautta, mutta suunnattiin jo katseita vahvasti tulevaan. Joukkueen ilta jatkui Haanojan Haalilla yhteisharjoituksen merkeissä.

– Mielenkiintoiset fiilikset. Mukava oli tutustua kaikkiin joukkueenjohtajista huoltajiin lähtien. Innokas fiilis, kun pääsee tekemään uutta juttua.

Joukkue aloitti uuden kauden harjoittelun Haalilla


Antti Hartikainen pääsi tutustumaan Kouvolan olosuhteisiin ja nautti niistä


Lauantaina joukkue teki kaksi lajiharjoitusta. Aamulla Saviniemessä ja illalla Sami Hyypiä Areenalla. Harjoitusten välillä joukkue piti palaveria harjoittelusta ja käytännön asioista.

– Lauantaina päästiin jo pelillisiin asioihin kiinni ja uutta tarinaa kirjoittamaan. Kopla on pelannut tietyllä tavalla ja tuon siihen omia ajatuksia. Pelinjohdon ja muiden pelaajien kanssa ollaan vaihdettu jo ajatuksia ja samoilla linjoilla ollaan pelaamisen suhteen. Ainahan siinä on hienosäätöä, Hartikainen myöntää.

Joukkue piti palaveria Aktiivin sauna- ja kokoustiloissa


Kouvolan monipuoliset harjoitusolosuhteet pääsivät yllättämään Hartikaisen.

– Olin kuullut hirveästi kehuja harjoitteluolosuhteista, mutta ne yllättivät vielä positiivisesti. Ne ovat kaikin puolin kunnossa. Erikoinen tilanne on siinä mielessä, että käytännössä olen yksilöurheilija läpi talven. Kohosen kanssa käydään tekemässä lajia Sotkamossa. Leiriviikonloput ollaan sitten joukkueen kanssa yhdessä Kouvolassa.

Edustusjoukkueen seuraava leiri on 14.-16.12.2018.

Comments


bottom of page