Fugepesis-tapahtuma joudutaan perumaan koronaviruksen leviämisen vuoksi


Pesäpalloliitto on tehnyt päätöksen perua superpesiskauden avausottelut, jotka oli määrä pelata Espanjan Fuengirolassa 25.-26.4. Sekä naisten superpesisottelu Lapuan Virkiä-Pesäkarhut, Pori että miesten superpesisottelu Vimpelin Veto-Kouvolan Pallonlyöjät siirretään pelattavaksi Suomessa myöhempänä ajankohtana.


Superpesiskausi avattiin kolmella edellisellä kaudella Espanjan Aurinkorannikolla. Parhaimmillaan viikonlopun kahta ottelua on seurannut paikan päällä Fuengirolassa yli 5000 katsojaa. Päätös perumisesta on valitettava, mutta tässä tilanteessa kaikkien ihmisten terveys on ehdottomasti laitettava etusijalle. Fugepesis-tapahtumassa Pesäpalloliiton kumppaneina ovat olleet Saarikoski Travels ja Imatran Pallo-Veikot.

Matkapaketin ostaneita pyydetään olemaan yhteydessä omaan matkatoimistoon ja omatoimisesti matkan varanneita lentoyhtiöön ja hotelliin. Asiakkaita pyydetään huomioimaan palvelujen ruuhkautuminen tässä hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa eli palautuspyyntöjen käsittely saattaa viedä aikaa.

Superpesiskausi 2020 käynnistyy kotimaan kamaralla 1. kesäkuuta.

  1. Lue lisää Superpesiksen sivuilta

​TOIMISTON TAVOITAT

Kouvolan Pallonlyöjät ry.
Salpausselänkatu 40, 3. kerros
45100 KOUVOLA

 

Puhelin: 040 358 6719
toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi

​TOIMISTO AVOINNA

Tiistai - perjantai
10:00 - 15:00

Viikonloppuisin
Suljettu

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram