top of page

Fugepesis-tapahtuma joudutaan perumaan koronaviruksen leviämisen vuoksi


Pesäpalloliitto on tehnyt päätöksen perua superpesiskauden avausottelut, jotka oli määrä pelata Espanjan Fuengirolassa 25.-26.4. Sekä naisten superpesisottelu Lapuan Virkiä-Pesäkarhut, Pori että miesten superpesisottelu Vimpelin Veto-Kouvolan Pallonlyöjät siirretään pelattavaksi Suomessa myöhempänä ajankohtana.


Superpesiskausi avattiin kolmella edellisellä kaudella Espanjan Aurinkorannikolla. Parhaimmillaan viikonlopun kahta ottelua on seurannut paikan päällä Fuengirolassa yli 5000 katsojaa. Päätös perumisesta on valitettava, mutta tässä tilanteessa kaikkien ihmisten terveys on ehdottomasti laitettava etusijalle. Fugepesis-tapahtumassa Pesäpalloliiton kumppaneina ovat olleet Saarikoski Travels ja Imatran Pallo-Veikot.

Matkapaketin ostaneita pyydetään olemaan yhteydessä omaan matkatoimistoon ja omatoimisesti matkan varanneita lentoyhtiöön ja hotelliin. Asiakkaita pyydetään huomioimaan palvelujen ruuhkautuminen tässä hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa eli palautuspyyntöjen käsittely saattaa viedä aikaa.

Superpesiskausi 2020 käynnistyy kotimaan kamaralla 1. kesäkuuta.

Comments


bottom of page