top of page

Finaalit alkavat sunnuntaina – liput ovat myynnissä!


Kouvolan Pallonlyöjät ja Joensuun Maila aloittavat finaalisarjan sunnuntaina 9. syyskuuta klo 14.00 KSS Energia Areenalla.

KPL pelasi tiukan ottelusarjan välierissä Sotkamon Jymyä vastaan, jonka KPL voitti 3-2. JoMa eteni finaaleihin kukistamalla hallitsevan Suomen mestarin Vimpelin Vedon välierissä puhtaasti 3-0.

KPL saa runkosarjan voittajana kotiedun finaaleihin. JoMa oli runkosarjassa kolmas.

Suomen mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

Kausikortit ja ladattavat liput

Koplakortille voi ladata toimistolta lippuja perjantaista alkaen. Toimisto on avoinna viikonloppuna lauantaina klo 9.00-13.00 ja sunnuntaina klo 9.00-12.00. Kannattajakortit ja Klubikortit ovat voimassa myös finaaleissa. Lippuja voi ostaa erikseen toimiston lisäksi myös Koplan verkkokaupasta.

KPL:n toimiston osoite: Salpausselänkatu 40 (3. krs.), puhelin 040 3586719.

Ennakkoliput ovat myynnissä myös Kauppakeskus Veturin Arnoldsissa perjantaipäivästä lauantai-iltaan.

Kausikortille varatut istumapaikat säilyvät myös pudotuspeleissä ja ne on merkitty penkkeihin tarroilla. Runkosarjan kausikortit oikeuttavat istumaan omalla paikalla saapumalla paikalle ennen ensimmäisen vuoroparin loppua.

Lippujen hinnat finaaleissa

Haluamme edelleen kannustaa perheitä osallistumaan ottelutapahtumiimme. Finaaleihin ilmaiseksi pääsevät alle 12-vuotiaat lapset. Aikuisten lippu maksaa 20€, eläkeläisten ja opiskelijoiden lippu 15€ ja lasten (12-17-vuotiaat) 5€.

Toimistolta voi varata ennakkoon istumapaikan 5€ lisähintaan.

Kommentare


bottom of page