Ennakkohaastattelussa Valtteri Hämäläinen


Tämän päivän vastustaja Manse PP Tampereelta voitti kauden ensimmäisessä harjoitusottelussaan Kankaanpään Mailan selvin numeroin 2-0 (10-2, 6-0). KPL kävi ensimmäisessä harjoituspelissään Joensuussa ja kukisti Joensuun Mailan 1-2 (0-5, 5-0, 1-2). Odotettavissa illan pelissä on kirrakka vääntö viime kesän hopeajoukkueen ja isosti uudistuneen Manse PP: välillä.

Ennakkohaastattelun kuvasi tällä kertaa Matti Saukko haastatellen joukkuekaveriaan Valtteri Hämäläistä. Hämäläinen toteaa, että Manse PP on varmasti aivan eri joukkue kuin viime kesänä, vaihtuvuus joukkueessa on ollut niin suuri. Sen sijaan pelinjohtaja on viime kauden tapaan Matti Iivarinen, joten samoja elementtejä pelistä varmasti edelleen löytyy kuin aiemminkin.

Hallipeleihin valmistautumisen pitäisi Hämäläisen mukaan olla samanlaista kuin kesän sarjapeleihinkin valmistautuminen. Hän toteaa, että vaikka harjoituspeleissä talvella usein testaillaan ja harjoitellaan erinäisiä juttuja, pelissä tavoitteena on kuitenkin lopulta aina voitto. Tässä mielessä pelit eivät talvella eroa kesän sarjapeleistä.

Koko haastattelun voit katsoa tästä linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=C_3b8iSe54Q

​TOIMISTON TAVOITAT

Kouvolan Pallonlyöjät ry.
Salpausselänkatu 40, 3. kerros
45100 KOUVOLA

 

Puhelin: 040 358 6719
toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi

​TOIMISTO AVOINNA

Tiistai - perjantai
10:00 - 15:00

Viikonloppuisin
Suljettu

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram