top of page

Ennakko: KPL lopputurnauksessa pitkästä aikaaKouvolan Pallonlyöjät pelaa viikonloppuna pitkästä aikaa Halli-SM lopputurnauksessa. Viimeksi KPL on pelannut Halli-SM-mitaleista kaudella 2012. KPL:n joukkueesta hallimestaruutta on päässyt juhlimaan vain Toni Laakso, joka pelasi kaudella 2008 Kiteen Pallon mestaruusjoukkueessa.

Lauantaina KPL:n alkusarjan kamppailut suorina lähetyksinä Koplaradiosta.

Viimeisestä alkusarjan ottelusta sivussa ollut Laakso on mukana lauantaina iltapäivän kamppailussa Vimpelin Vetoa vastaan.

– Pitkästä aikaa lopputurnaukseen, mestaruutta lähdetään hakemaan, Laakso kertoo yksiselitteisesti.

– Vimpeli on kova porukka, yksi meidän päävastustajista. Meidän pitää olla lähellä tai jopa edellä niitä, Laakso jatkaa.

Laakso palaa kehiin


KPL lähtee lopputurnaukseen Eero Pitkäsen mukaan laajalla rotaatiolla. Iiro Nokkala ja Joona Mäkelä tekevät ensiesiintymiset tällä kaudella KPL:n paidassa aamupelissä Hyvinkään Tahkoa vastaan.

– 15 pelaajalla lähdetään matkaan. Konsta Hyötyläinen on ainoa, joka ei ole pelikunnossa pienen nilkkavamman johdosta, Pitkänen sanoo.

Viime kauden mestarijoukkue Vimpelin Veto on varmasti isoilla kirjaimilla KPL:n taktiikkataululla. Pitkänen on tyytyväinen, kun joukkue saa vastaansa kovia pelejä.

– Kiva on nähdä Vimpeli ja muutenkin saadaan uusia vastustajia. Kova rutistus on pelata kolme kokonaista peliä, siksi meillä on paljon miehiä. Kyllähän nämä ovat meille hyviä harjoituspelejä, Pitkänen myöntää.

KPL:n kokoonpano Tahkoa vastaan:

 1. Teemu Nurmio

 2. Juho Hacklin

 3. Matti Latvala

 4. Valentin Ikonen

 5. Joona Mäkelä

 6. Anssi Lammila

 7. Janne Kivipelto

 8. Valtteri Luoma

 9. Iiro Nokkala

 10. Juha Korhonen

 11. Tommi Mäentausta

 12. Eero Kuitunen

Tahkossa muutoksia – Veto jatkaa tutulla miehistöllä

Alkusarjan vastustajista Hyvinkään Tahkon kokoonpano on uusiutunut viime kaudesta paljon. KPL:ään siirtyneen Juha Korhosen lisäksi, Iiro Kuosa siirtyi JoMaan, Juha Katajisto Ankkureihin ja Sami Virto Pöytyälle Ykkössarjaan. Uusina pelaajina Tahkossa esiintyy paluumuuttaja Kimmo Carlson. Jyväskylän Kiristä joukkueeseen liittyi myös Aku Kettunen.

KPL:stä ei ollut syksyllä Vedon mestaruutta estämään


Tahko selvitti tiensä lopputurnaukseen tiukkojen vaiheiden jälkeen. KaMan Tahko nujersi 1–0 (3–0, 0–0). Koskenkorvan Urheilijoita vastaan 1–2 (2–1, 6–8, 2–4) tappiokin riitti lopputurnauspaikkaan, kun KaMa otti voiton Koskenkorvasta.

Vimpelin Veto rallatteli tiensä lopputurnaukseen Alajärven Ankkureiden ja Seinäjoen JymyJussien kustannuksella. Vedossa muutokset olivat vähäisiä, joten hallitseva mestari lähtee tulevaan kauteen hyvistä lähtökohdista.

Sunnuntain ottelut tulevat PesisTV:n välityksellä 8,99€ hintaan > tästä tilaamaan

Otteluohjelma 18.–19.3.2017

Lauantai 18.3.

9.00 Tahko-KPL Koplaradio 11.45 Lippo-KeKi 14.30 KPL-ViVe Koplaradio 17.15 KeKi-JoMa 20.00 ViVe-Tahko

Sunnuntai 19.3.

9.00 JoMa-Lippo PesisTV 12.00 Sijat 5-6: Lohkokolmoset PesisTV 15.00 Pronssiottelu: Lohkokakkoset PesisTV 18.00 Loppuottelu: Lohkovoittajat PesisTV


Komentarze


bottom of page