top of page

Ennätysyleisö todisti KPL:n juoksiloittelua!


KPL näytti runsaslukuiselle kotiyleisölle saman tien, millainen hurja joukko Kouvolasta kentälle on astellut. Juoksuja taottiin välillä kilpaa, mutta lopulta KPL rynni voittoon 2–0 (10–4, 5–3). Yleisöä Suomen kuumimman kunnan pesäpallokentälle oli pakkautunut 3013 katsojaa!

Janne Kivipelto oli KPL:n tähti. Lautasen äärellä monipuolisesti pelannut Kivipelto onnistui pitämään JymyJussien lyöjät aisoissa ja löi ottelussa kaksi juoksua sekä toi yhden (kärkilyönnit 7/7). Kolmostilanteet ottelussa KPL:lle 27–15.

– Hyvä peli tuli. Vimpeli-peli toi kaikille nälkää, siellä oli surkea esitys. Tiedettiin, että tulee paljon yleisöä ja haluttiin näyttää, Kivipelto kertoi.

– Liikaa ei ole onnistumisia sisäpelissä, pallo osui hyvin keppiin. Syöttötuomarin linja oli korkea, siinä joutui vähän miettimään millaista syöttöä antaa. Molemmat löivät kilpaa juoksuja, mies jatkoi.

Tommi Mäentausta ehti kotiin kahdesti


KPL:n pelinjohtaja Matti Iivarinen oli voittoon tyytyväinen.

– Ehdottomasti voitto ja pisteet olivat isoin asia. Saatiin peliä auki. Ensimmäinen jakso oli hyvää sisäpeliä ja toinen jakso puserrettiin voittoon. Vastustaja on lyöntivoimainen joukkue ja roikkuivat koko ajan mukana. Vastustaja sai hyvillä lyönneillä juoksut. Jannen johdolla pelattiin hyvin ulkona, Iivarinen antoi kehuja Kivipellolle.

Vierasjoukkueen ykköspalkittu Juuso Myllyniemi (5/8 kärkilyönnit) kehui KPL:n lyöntipeliä.

– Tiedettiin, että kova kenttä ja tällainen keli. Pomppu nousee varmasti. Kaverilla vapaat tippuivat aika hyvin joka miehellä. Ei siinä ollut oikein palaa.

– Kaveri oli terävämpi ja merkkipelin kanssa meillä oli sekaannusta. Pieniä virheitä sattui, Myllyniemi kertasi.

3013 katsojaa todisti KPL:n voittoa


JymyJussien pelinjohtaja Mikko Vainionpää piti JymyJussien peliä parempana, mutta tekemistä jäi myös tuleviin peleihin.

– Kaksi askelta parempaan eilisestä. Ensimmäisellä jaksolla vastustaja oli raa’an hyvä. Enemmän olisi pitänyt lyödä juoksuja. Virheet sotkevat peliä. Ulkokenttä olisi pitänyt saada enemmän suorittamaan, Vainionpää mietti.

KPL:n ottelut jatkuvat perjantaina 18.5. klo 18.00 KSS Energia Areenalla, vastaan tulee Joensuun Maila.

kuvat: Teemu Parta

Comments


bottom of page