top of page
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

Ehjällä esityksellä täydet pisteet Pihkalasta

KPL nappasi todella arvokkaat kolme pistettä kaatamalla Tahkon vieraissa 0 – 2 (3-7, 3-6). Parhaan pelaajan palkinnon nappasi ottelun ratkaisun lyönyt Matti Latvala (1+5/1, kl 9/10). Erittäin arvokasta työtä teki myös röyhkeästi edennyt ja kaikki 50 metrin säteelle tulleet lyönnit rajojen ulkopuoleltakin kopiksi hakenut Tommi Mäentausta (4 tuotua). Noilla haetuilla kopeilla haavoittui monta Tahkon kärkietenijää.

tahko_kpl_tulos

Anssi Lammila rikkoi yhden kauden kärkilyöntiennätyksensä. Kuluvan kauden luku on 157

Anssi Lammila rikkoi yhden kauden kärkilyöntiennätyksensä. Kuluvan kauden luku on 157


KPL sai jälleen Tahkon peräpään kiinni ja keltapaidat yrittivät viidellä lyöjällä kärjestä. Juha Korhonen teki vakuuttavaa työtä ja pisti pallon voimalla keskelle taakse ja Nikkanen toi 2-6:een. Tahkon ykköspalkittu Ville Kero teki vielä itselleen paikan ja käytti sen puhkaisemalla kolmossauman. Meriläinen löi vielä loppulukemat 3-7:ään kolmossaumapuhkaisullaan. Jesse Eskelinen ja Lammila hoitivat palot kärkietenijöistä ja jaksovoitto oli plakkarissa.

Mustakeltaisten kannatus oli aktiivista ja tyylikästä läpi ottelun

Mustakeltaisten kannatus oli aktiivista ja tyylikästä läpi ottelun


Toiselle jaksolle Tahko vaihtoi Juha Puhtimäen lautaselle Sami Virron tilalle. “Olisin odottanut Samilta ennakkoluulottomampaa peliä. Nyt meni vähän nosteluksi”, tuumasi pelinjohtaja Sami Sirviö lehdistölle pelin jälkeen vaihdosta. Tahko aloitti juoksutehtailun Keron lyönnin kimmottua etumies Saukon räpylän reunasta. Roni Wahl toi tilanteeksi 1-0. KPL vastasi välittömästi, kun Eero Pitkänen löi yllätysmerkin päälle ja Mäentausta toi tasoituksen kakkospuolen varsilyönnillä. Lisää löylyä kiukaalle heitti Toikka keskikumurallaan, joka poltteli pitkään Tahkon koppareiden käsissä. Tahkon vastaus tuli välittömästi, kun Juha Katajiston kolmosjatkelyönti toi kotiin yksinäisenä etenijänä kolmosella olleen Lauri Vierimaan. Välissä Juho Hacklin esitteli polttokättään Tahkon välilyönneistä ja Vierimaa Meriläisen näpystä, kunnes viimeisen vuoroparin aloittavalla Ville Kero iski viimeisenä lyöjänä ja viimeisellä lyönnillä kakkossauman puhki.

Valentin Ikonen teki vinon pinon paloja ja iski yhden juoksunkin entistä seuraansa vastaan

Valentin Ikonen teki vinon pinon paloja ja iski yhden juoksunkin entistä seuraansa vastaan


KPL:n kärki aloitti auringonvarman työstämisen ja Mäentausta-Lammila-Hacklin -akseli täytti pesät palotta Latvalalle. Matti pisti kumuran etumiehen yli ja Mäentausta lähti yrittämään kotiin. Kolmoskoppari Nikkanen pelasi kovaa vastaan, mutta kumura ponnahti yli miehen ja kenttä rullasi neljän juoksun arvoisesti. Kunnarikellon kilistessä KPL tuuletti kolmen pisteen voittoa kolmosella.

Eero Pitkänen oli tyytyväinen mies lehdistötilaisuudessa: “Ensimmäinen jakso oli meidän hallintaa ja saatiin peräpään miehiltäkin tehoja irti. Toisella jaksolla pelin tappaminen oli vaikeaa, vaikka päästiinkin jo johtoon. Tahko jäi lyöntikelillä 16 kolmostilanteeseen ja pääsimme heidän kärkeensä kiinni. Kaksi viimeistä vuoroa pelattiin pelkällä ykköskärjellä ja tuloksen perusteella se näyttää toimineen.”

Seuraava kotiottelu Kouvolan Pallonlyöjät – Vimpelin Veto Perjantaina 5.8. kello 18:00 KSS Energia Areena, Kouvola

bottom of page