top of page

Back-to-back -ottelut Mansea vastaan edessä - haastattelussa Elias Pitkänen


Tiukan otteluviikon huipennus alkaa tänään kotoa! Kovassa back-to-back -ottelussa kohdataan Manse PP klo 18.00 ja huomenna vieraillaan puolestaan Tampereella, jossa ottelu käyntiin myös klo 18.00. Oomi etsii tänäkin kesänä Suomen energisintä Superpesis-yleisöä ja desibelejä mitataan tänään KSS Energia Areenalla.


Viikon toisessa kotiottelussa kohdataan viime vuoden puolivälierävastustaja Manse PP. Ennakon haastattelussa Elias Pitkänen kertoo mm. ajatuksia tuplaviikonlopusta ja joukkueen latautumisesta näihin kohtaamisiin. Katso koko haastattelu alta.


- Kyllähän ne sytyttää itsessään tällaiset kovat pelit, että sytykkeitä tuskin tarvii tänään tai huomenna etsiäkään, että se tulee kyllä itsekseen!


Manse on kohdattu viimeksi harjoitusottelussa toukokuussa ja sitä ennen Talvisuperin pronssiottelussa. Joukkueiden viime vuosien tiukoista runkosarjakohtaamisista Kopla on napannut yhden voiton enemmän, vaikkakin tälle kaudelle Manse on tähän mennessä onnistunut keräämään otteluistaan enemmän pisteitä ja voittoja. Manse on tällä hetkellä sarjataulukon kärjessä ja otteluita heillä on takana 15, joista voitettuja 12 ja pisteitä 33.


Jännittävä pesisilta siis edessä - tervetuloa kannustamaan Kopla voittoon ja pitämään ääntä!Strixin otteluennakossa Elias Pitkänen
Otteluinfo


  • Portit avautuvat klo 17.00

  • Lippujen hinnat: aikuiset 20 €, eläkeläiset/opiskelijat 17 €, nuoret 15-17 vuotta 5 €, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi

  • Koplaklubi aukeaa klo 17.00, sisään jäähallin sisääntulosta Koplan terassin kohdalta

  • Otteluisäntänä Kymen Seudun Osuuskauppa KSO

  • Oomin energisimmän Superpesis-yleisön mittaus toisella jaksolla

  • Pub Old Tomin jälkipeleissä Valtteri LuomaΣχόλια


bottom of page