top of page

Antti Hartikaisen ura jatkuu muualla – KPL kiittää Hartikaista


Kauden 2019 kärkilyöntitilaston voittaja Antti Hartikainen ei jatka KPL:n paidassa tulevalla kaudella. KPL kiittää Antti Hartikaista kaudesta 2019 ja toivottaa hyvää jatkoa tulevaisuuteen.

Hartikainen nousi ensimmäisenä KPL:n pelaajana kärkilyöntitilaston voittoon lyömällä 30 ottelussa 222 kärkilyöntiä peräti 82,83 prosentin teholla.

– Vuosi on tuonut pelkästään positiivisia asioita elämään. Iso muutos oli aikaisempaan, varmasti merkittävin vuosi minun elämästä. Jos otetaan peliesitykset pois, niin ihmisenä olen kasvanut hirmuisesti. Perhe oli muualla, se toi omat haasteet ja niistäkin selvittiin kuivin jaloin, Hartikainen kertoo.

Antti Hartikaisen pomppu nousee jatkossa muualla


–  Ensimmäisestä hetkestä lähtien tunsin Kouvolassa itseni tervetulleeksi. Kaikki asiat ovat toimineet paremmin kuin olisin kuvitellutkaan. Joukkue oli tosi tiivis, urheilullinen ja siinä oli hyvä klangi. Yhteistyökumppanit, seura ja fanit tekivät tästä todella miellyttävän vuoden. Kouvola on kova urheilukaupunki, se kiinnostaa ihmisiä. Kouvolassa kotiyleisöä käy paljon ja oli mahtavaa pelata hienon yleisön edessä, ja päättää kausi voittoon. Pelkästään positiivisia ajatuksia. Tällä kertaa oli vuoden visiitti ja seuraavan kerran tulen sitten vieraspaidassa Kouvolaan, 34-vuotias Hartikainen kiittelee.

– Haluan kiittää kaikkia mukana olleita. Koplalla on menossa hieno juttu, toivon vilpittömästi menestystä jatkoon, mies päättää.

Kouvolan Pallonlyöjät tiedottaa joukkueen sopimustilanteesta tarkemmin lähiviikkojen aikana.

Comments


bottom of page