top of page

Alajärveltä voitto ja kaksi pistettä matkaan!


Kouvolan Pallonlyöjät otteli tänään Alajärven Ankkureita vastaan Kitron Pesäpallostadionilla. Ensimmäinen jakso oli selkeästi Koplan heiniä mutta toisella jaksolla Ankkurit laittoi vaihdetta silmään ja lähti haastamaan. Tästä haastosta päästiin tasoihin mutta ei enää ohi, joten ottelusta kaksi pistettä mukaan. Ottelu päättyi tuloksin 0-1 (1-4, 4-4).Ensimmäinen jakso oli Koplalta vahvaa ulkopeliä eikä kaverille annettu tilanteita. Ei Koplakaan kolmostilanteita liikaa tehnyt, mutta niistä saatiin otettua tarvittavat juoksut.


Patrik Wahlsten löi ensimmäiseen vuoroon avausjuoksun kolmossaumasta kärjen roolinsa mallikkaasti hoitaneen Eemeli Laineen tuomana. Toisessa vuorossa sama parivaljakko jatkoi, kun Wahlstenin lyönti sirvahti räpylästä ja Laine käytti tilaisuuden hyväkseen. Ankkureiden ulkokentällä oli ensimmäisissä vuoroissa kaksikin kertaa palon paikka Laineesta mutta ei saanut paloa aikaan ja tämä kääntyi tilanteiden edetessä Koplan eduksi. Toisen vuoron loppuun Juha Korhonen iski palloa tuttuun suuntaan kolmossaumaan ja Patrik Vartama toi nopeana etenijänä tilanteeksi jo 0-3.


Kolmannessa vuorossa Wahlsten iski illan kolmannen lyötynsä Jasperi Luoman tuodessa. Vankalla ulkopelillä Ankkurit pidettiin nollilla aina jakson viimeiseen vuoroon saakka, jolloin Juho Ihamäki löi palloa väliin ja Pyry Alanen toi tilanteeksi 1-4. Muut yritykset eivät tuottaneet tulosta, joten jakso Koplalle, kolmostilanteet 3-6.


Ankkurit pääsi katkaisemaan Koplan hyökkäyksen toisen jakson alkuun ja jatkoi samalla hyökkäysvimmalla omalla sisävuorollaan. Juho Ihamäki löi kolmospuolelta läpi ja lyönti tuotti kaksi juoksua Tuukka Etulan ja Pyry Alasen tuomina. Heti perään Atte Kuosmanen löi kakkospuolelta palloa Latvalan räpylän ali ja Lauri Ihamäki juoksi tilanteeksi 3-0.


Kopla lähti toisella vuorolla rakentamaan tilanteita ja pääsi tasoihin Juha Korhosen lyönneillä: ensin kakkospuolelta maissa läpi 3-1 ja heti perään kolmospuolen takanurkasta mainostaulujen alle 3-3. Lähellä oli jälkimmäisellä iskulla Korhosen kunnarikin. Juoksujen tuojina Elias Pitkänen, Teemu Nikkanen ja Matti Latvala. Etumatkalle päästiin kolmannessa vuorossa Wahlstenin lyönnillä, joka poltteli räpylässä Pitkäsen kirmatessa kotiin. Ankkureiden Ihamäki iski kuitenkin tasurin illan neljännellä lyödyllään.


Kopla lähti hakemaan johtoasemaa viimeiseltä vuorolta ja harhaheitolla saatiin takatilanne ja siitä Pitkäsen järjestelemänä ajolähtö, mutta Ankkureiden lukkari Elmeri Iivonen pääsi sotkemaan kotiutusaikeita eikä juoksuja syntynyt. Mutta niin myös Kopla pääsi tyrehdyttämään Ankkureiden aikeet päästä jaksolla vielä ohi ja jakso päättyi tasan 4-4. Koplalle ottelun voitto ja kaksi pistettä mukaan. Koko ottelun kolmostilanteet 12-14.Arsedelin juoksukoosteSeuraavat ottelut


Kopla jatkaa vieraspelillä Kiteen Palloa vastaan maanantaina 17.6. klo 18.00. Kotikentällä KSS Energia Areenalla pelataan keskiviikkona 19.6. klo 18.00, kun kovaan matsiin vastaan tulee Vimpelin Veto. Matsissa lisäksi Pesiskoulun päättäjäiset.


Osta liput Koplakaupasta!

Bình luận


bottom of page